23.6.07

Bona Revetlla de Sant Joan!


Coca de llardons


Ingredients:

-75gr de llard de porc
-150gr de llardons premsats
-100gr de sucre
-300gr de farina
-Raspadura de llimona
-2 ous
-Canyella en pols
-1 copeta d’anís


Preparació:

Barreja tots els ingredients i amassa’ls bé. Afegeix la copeta d’anís, i torna a barrejar-ho bé.

Talla la massa en tants trossos com coques vulguis fer, i aixafa-les fins aconseguir un gruix de mig centímetre.

Després, col·loca les coques en una placa amb llard de porc i espolsada de farina . Espolsa el sucre i la canyella en pols per sobre, cou-les al forn i no les treguis fins que estiguin daurades. Són molt bones per prendre amb cafè o llet.


Bon profit i bona revetlla!

10 comentaris:

espiadimonis ha dit...

Bona revetlla per a tu també.

Roger Mestre i Fàbregas ha dit...

Bona revetlla Odalric!

Si la coca l'ha fet la petitona, segur que surt bona!

Anònim ha dit...

Bona Revetlla!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Bona revetlla Odalric!

PD: ami m' agrada més la coca de crema, però per gustos ja se sap ;)

Guillem Casas ha dit...

Mmmmmmmm!!! A casa en tenim una altra de recepta a la que segur que tampoc li diries que no!

Guillem Casas ha dit...

Bona revetlla!

Anònim ha dit...

Uy, em penso que algú s'ha oblidat els pinyons... bona revetlla a tothom!

Montserrat ha dit...

Bona revetlla!!!!

Joana ha dit...

Te n'ha quedat un bocí per a mi???
Gràcies! per la recepta!

Odalric ha dit...

Espero que tots hageu pogut passar una bona revetlla de sant Joan!

(tips de coca i petards??)

:)