21.6.07

COHERÈNCIA



Via Cimera Extra

13 comentaris:

Guillem Casas ha dit...

Aquestes coses no es poden pensar abans? No li va pesar molt això de ser Conseller en Cap quan ho va acceptar. Què passa, que ara s'adona de que això li ha tret vots? Mira noi, hi ha una cosa que es diu ser previsor, honrat i senyor i tu no ho ets precisament. Ho has demostrat ja moltes vegades i la gent es cansa de confiar en polítics que no fan el que se'ls demana. Ara sentet culpable d'haver posat a aquesta merda de President a Catalunya perquè has estat només tu qui ho ha fet. A mi ja m'ha quedat ben clar en qui confiar i en qui no.

Diari Mínim ha dit...

Quins collons!! No va tenir prou temps per pensar-ho durant la passada legislatura, això? Doncs perquè s'hi ha tornat a posar al govern? Aquest paio es deu pensar que som tontos. Ara els toca començar a dir xorrades d'aquest tipus per veure si recuperen algun dels molts votants que els han abandonat per sempre. A bones hores...Ja els hi hem vist el llautó!

Anònim ha dit...

Espectacular!

Jo no sé a que ve tant espaordiment, es en Carod nois, qualsevol cosa es possible si surt de la seva boca.

Ara el que a mi m' encanta es que amb la que està caient a CiU, es posin a debat les declaracions d' aquest personatge i no es faci un debat sobre la situació a can Mas.

Per cert que això ho dic per que m' interessa saber l'opnió del mestre Odalric sobre la situació de la coalició amb la que ell sinmpatitza. No tinc cap interès en armar polèmica, basicament perque com que desconec la situació real no té cap sentit polemitzar.

Gràcies.

Moré ha dit...

CiU és un desgavell. Màs i cia són pell i en Duran és un carronyaire

Anònim ha dit...

El Carod no s'aguanta per enlloc. No és coherent, parla de pluja fina (avui ja pluja daurada) parla de xenofòbia... siguem realistes, no toca ni quarts ni hores. Les bases d'esquerra l'esquilaran aviat, el que no sé si també al Puigcercós...

Joana ha dit...

De totes maneres quan es presenten, tothom vol arribar a l'escaló més alt: Ser President!
però crec que si no es creuen el que això representa valdria més que continuessin treballant de funcionaris.... Perquè petit ho és Catalunya, però és un país, no qualsevol cosa.
Bona revetlla Oldaric!

Jordi Coll ha dit...

No entenc com hi ha gent que el pot votar

Elies ha dit...

En Carod està vivint una segona vida política al govern "de regal".
El primer tristpartit amb un mes en va tenir prou per cagar-la. Ara es presenta com aquest gats escaldats que de l'aigua fugen. I d'on fuit és de portar en cap cas la contrària a l'amo, a l'encarregat. Allà està ell sempre més displicent, obedient i pilota que ningú. Que no li puguin retreure res. No pel país, evidentment, sinó per la seva carrera política, que és l'únic que el preocupa.

És clar que amb ser el pilota de la classe, el més llepaculs, no té la supervivència garantida. Ja l'estan esperant "els seus" per passar comptes. I se les van fotent que dona gust.

Ara perquè amb les cretinades del Duran se'ls hi ha tret protagonisme mediàtic, però el ball de bastons continua.

espiadimonis ha dit...

Ja fa temps que a ERC ideen la seva estratègia amb el cul. I això de col·locar-se els dos galls al galliner fou un altre error, el problema és que hi ha lluita de poder i tots dos necessitaven fer-se veure i vendre's, d'aquí les ànsies d'entrar al govern. Els socialistes ho van tenir molt fàcil amb aquest parell. Pel què fa a les baralles entre C i U que algú comenta no crec que hi hagi res de nou a dir: des que aquests partits es varen aliar que s'esbatussen. Més interessants són les punyalades traperes que Puigcercós i Carod es claven sempre que poden. Com a espectador m'encantarà veure com acaba. Amb una mica de sort semblarà un drama Shakesperià.

Anònim ha dit...

Que es maco... els amics de CiU encara segueixen a l'etapa de la negaciò. Com si fos el mateix tenir diferencies internes al poder o a l'oposició (i amb el panorama de pasar-hi força més estona encara)

espiadimonis ha dit...

Tots els pallassos que ara treuen importància a les lluites fratricides entre persones amb càrrec com Carod i Puigcercós, n'hi donaven molta i es feien un tip de riure quan els qui es barallaven eren Convergència i Unió en la seva època de govern. És el què té el fet d'estar adoctrinat: no tenen criteri i fan el ridícul.

Anònim ha dit...

A mi el que no m' agrada és que es critiqui alegrement el que passa dintre dels partits. No m' agradava que gent al.liena al PSC especul.lès al que passava amb el conflicte Montilla vs Maragall, i per tant jo no entrarè a debatre el que passa dintre ERC i dintre CiU. Almenys sense tenir la informació adecuadas que em pugui donar algú que pertanyi a aquestes formacions.

Xavi Menós ha dit...

ui... com pot dir.. se arrepiente de algo i dir "no" i despres dir "pero no entraria al govern ara"... coherència?