6.6.07

Ni ells podien aspirar a més, ni Catalunya a menys (II)

Ferreres

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Per parts:

Catalunya a menys: Catalunya pot aspirara tenir governs diferents als de CiU. Això no els fa millors ni pitjors. No tornem a confondre les coses. Jo soc Català i per tant també soc Catalunya i jo aspirava a veure algun dia un govern del color actual.

Ells no podien aspirar a més: en això estem d' acord. Una cosa és que jo volgués un govern d' aquest tipus, però no representat per aquesta colla de toies i incompetents. Jo crec que ara mateix ni en Monti, ni Fragel Saura ni Mr Perpinyà es creuen tenir la responsabilitat que tenen.

Respecte a l' estudi de l' abstènció blablablabla. una perdua de calers i de diners. Precisament accions com aquesta son les que provoquen abstènció. Millor invertir en coses realment útils per la ciutadania, llavors potser, baixa l' abstenció.

Guillem Casas ha dit...

Mira, riuré per no plorar, jeje! I a Montilla que el pinten com el titella que és, mare meva, on hem anat a parar?

El Saura anant gastant diners (per cert que demà tinc pensat escriure sobre uns projectes """"molt interessants"""" i extra cars que planteja la Generalitat. En fi: resignació.

Anònim ha dit...

Simplement: el títol del post hauria de formar part de les grans frases de la cultura catalana.

I Saura i abstenció son coses que no lliguen ja d'entrada. Fins i tot és ofensiu.

Eleva, ningú ha dit el contrari ni es confon res, Catalunya pot aspirar a tenir representants del color que sigui, però es dona el cas que els actuals pateixen de subformació, començant pel president que te un nivell d'estudis propi de gran hermano.

Roger T. ha dit...

Això de l'estudi sobre les causes de l'abstenció és una imbecilitat d'un nivell demencial. No ho entenc, d'on han sortit aquesta gent, sembla que vinguin de Mart. La causa principal de l'abstenció és que el lideratge del PSC, gràcies a ERC, imposa una dinàmica funcionarial i només de "gestió" a la política catalana, que avorreix fins a les mosques.