5.9.07

Iran


S'han executat a Iran 21 persones acusades de diferents "accions criminals".
Aquestes "accions criminals" van de l'adulteri a l'homosexualitat...

I encara es pregunten alguns per què tant d'enrenou per evitar que aquesta dictadura feixista obtingui la bomba atòmica.

9 comentaris:

Guillem Casas ha dit...

Hem de fer un sopar. El meu nivell d'emprenyamenta va en escreix i ho hauria de deixar anar en mig d'un ambient que em comprengui, n'estic fart de parlar amb parets/sociates.

Anònim ha dit...

Jo també voto per fer un sopar, encara que sigui amb una paret/sociata com jo de convidat ;)

Per cert i fora de conyes, si algú, en nom de nosequinaideologia pot justificar el que fa Irán o és un terrorista o és un sectari de 3 parells de collons o está malalt.

Marchelo ha dit...

Guillem,

com lamento veure que l'esperit pedant del Laporteta i del George of the Tower t'ha envaït... també tu, Guillem? Quina decepció...

El "nivell d'emprenyamenta" per les injustícies que es cometen a Irán va agafat de la mà amb ser liberal i no ser sociata?

Si en l'ambient on estudies estàs fart de veure "sociates", no m'imagino que t'hagués passat d'estudiar a l'Autònoma...

Odalric, tot i discrepar la majoria de vegades am tu, m'alegro que siguis dels pocs liberals del Club que no insulten :)

Antxon G. ha dit...

Irán, ese paraíso acosado...

Guillem Casas ha dit...

Marchello, no tinc pas que sortir en defensa de'n Guillem o de'n Jordi que sempre que us hi foteu me'n ric perquè espero amb ànsies les seves respostes.

D'altra banda, no crec pas que parli amb pedanteria i ni molt menys amb insult. Dir que els sociates son com una paret ho trobes pedant? Noi, quina pell més fina...

El meu nivell d'emprenyamenta vé donat per tantes coses que no sabria ni per on començar- Però sí, quan parlo amb socialistes/esquerrans i veig que somriuen com volguent dir: 'tu ves dient que a mi me la pela...' em fot una ràbia que ni te la imagines. Així doncs, es tenen (us teniu) merescut el adjectiu de 'paret'. Si et molesta, ho trobes pedant i insultant, em sap greu, et puc assegurar que és la meva intenció última, però no deixaré pas de dir-ho.

Moré ha dit...

Iran no és una dictadura feixista. És una dictadura islàmica recolzada des del populisme d'esquerres.

Anònim ha dit...

Des de l'adulteri fins a l'homosexualitat... passant per la violació, no ho oblidem!

Per qui té la sort de no ser ni adúlter ni homosexual, segurament la idea de viure en una societat on els violadors reben el que es mereixen no li resulta del tot horripilant...

Anònim ha dit...

Per desgràcia ja no sabrem mai com seria l'Iran si des de'l mateix dia que van fortre fora al Sha, occident els haguès deixat tranquil. Però esclar el preu de l'aliança amb el aaudites (els veritables enemics irreconciliables dels iranis, tant per chiites com per republicans) i cal pagar-lo puntualment. De totes maneres la societat iraní es molt més progresista que els seus governants actuals... cosa que no es pot dir dels saudites.

Ara que potser algú ha oblidat massa ràpit que fa nomès cinquanta anys, a Espanya o fins i tot a la democràtica Gran Bretanya, la homosexualitat era un delicte tipificat al codi penal que es pagava amb llargues condemnes de presó... i caldria tenir en compte que el món islámic esta força més enraderit d'occident que mig segle.

Odalric ha dit...

A l'anònim anterior,
dir-li que si creu que ser adulter o homosexual és qüestió de sort... doncs que s'ho faci mirar.

I a l'Iran es maten els violadors i això li sembla bé.
Jo crec que caldria puntualitzar que es maten presumptes violadors, ja que no crec que el sistema judicial iraní tingui les garanties mínimes necessàries per encausar res ni ningú.

També crec que això no pot ressaltar cap qualitat en un règim totalitari. Només cal recordar que no han prohibit (encara) respirar i això no els fa bons...

Suga-Agus,
només vull dir que jo no vull que Iran tingui la bomba atòmica, com tampoc la vull per l'Aràbia Saudí.

Iran tindrà la societat tot lo progressista que es vulgui, però els fets son inqüestionables: Són una dictadura totalitària.

Justificar-ho no crec que faci cap favor al seu poble.