9.9.07

Hereu morós...


El senyor Hereu no paga el seu domini català d'Internet.

De fet, qui paga el jordihereu.CAT és el PSC-PSOE mitjançant un tal Francesc Gonzàlez, en canvi el jordihereu.ES el paga l'Ajuntament de Barcelona mitjançant una tal Isabel Ricard Ramon.

.CAT:
Domain ID: REG-D81235
Domain Name: jordihereu.cat
Domain Name ACE: jordihereu.cat
Domain Language:
Registrar ID: R-2001 (Nominalia)
Created On: 2006-09-08 13:16:03 GMT
Last Updated On: 2007-07-10 06:27:20 GMT
Expiration Date: 2007-09-08 13:16:03 GMT
Registrant ID: NOM_P_25769501
Registrant Name: Partit Dels Socialistes de Catalunya (psc-Psoe)
Registrant Organization:
Registrant Street: NICARAGUA, 75
Registrant City: Barcelona
Registrant State/Province: BARCELONA
Registrant Postal Code: 08029
Registrant Country: ES
Registrant Phone: +34.934955400
Registrant Email: fgonzalez@socialistes.cat
Admin ID: NOM_12081601
Admin Name: Francesc Gonzalez

.ES:
DOMAINNAME = > jordihereu.es
MAINTAINER = > Nominalia
CREATION = > 2006-09-08
EXPIRY = > 2008-09-08
NSNAME0 = > DNS2.NOMINALIA.COM
NSNAME1 = > DNS1.NOMINALIA.COM
NSIP0 = > 213.151.118.169
NSIP1 = > 213.229.188.171
OWNER = > Ajuntament de Barcelona
ADMIN = > Ajuntament de Barcelona-Direccio Tecnica d'internet
ADMIN
HANDLE = > IRR23-ESNIC-F4
NAME = > Isabel Ricard Ramon
EMAIL = > mcomaposada@mail.bcn.es
PHONE = > +34.932918062
ADDR = > Avda. Diagonal 240 5 planta
CITY = > Barcelona
COUNTRY = > ES
CAP = > 08018

No ho trobeu ben curiós? L'Ajuntament ha de pagar això? I posats a pagar, cóm és que paga el domini .ES i no el .CAT...?
Tota una declaració de principis i intencions...

Espero que a partir d'avui, doni exemple i pagui el que deu.
Però sobre tot, que ho pagui ell i no els soferts barcelonins.

23 comentaris:

Guillem Casas ha dit...

Quina poca vergonya...

Vida quotidiana ha dit...

Bona troballa. D'això se'n diu periodisme d'investigació!! I la meva pregunta: per què l'Ajuntament ha de pagar-li el domini a un particular, per molt alcalde que sigui?

una lingüista ha dit...

I què se'n pot esperar dels sociates...?

Moré ha dit...

ves per on

Diari Mínim ha dit...

A aquests sociates no se’ls pot deixar sols. A aquest pas aviat els pagarem la vaselina que s’han de posar cada vegada que van a Madrid a veure els jefes.

Jordi Coll ha dit...

Tela! Per cert, gran treball d'investigació!

espiadimonis ha dit...

Que ho pagui ell? I ara! Que no veus que amb els 100.000€ que cobra cada any no arriba a final de mes?

CdeCarabassa ha dit...

Ha ha ha. Molt bona Odalric!!!

Anònim ha dit...

Quina demagògia de post (i de comentaris) per déu...

Odalric ha dit...

A l'anònim anterior li vull dir que no es preocupi, que els amos passen d'aquestes petiteses.

Entenc que es pugui qualificar de demagògia que es qüestioni aquesta mena de despesa i sobretot, aquest menyspreu vers el .cat, quan la costum ha permet i permet que les administracions socialistes gastin la despesa pública com vulgui sense que ningú digui gaire cosa.

A més, preocupar-se del .cat és provincianisme, oi...?

Anònim ha dit...

em pregunto que pensarà d'aixó el senyor Arturo mÁs (segons el seu DNI)

Odalric ha dit...

Al DNI de l'Artur Mas suposo que hi ha el mateix nom que a les butlletes electorals... o sigui Artur.

Però bé, no m'importa la decisió lliure de cada persona sobre aquestes qüestions.

El que m'importa és què fan els dirigents polítics amb els nostres diners i quines decisions prenen respecte les diferents qüestions.

La decisió d'ignorar el .cat és una decisió que per alguns us pot semblar anecdòtica però jo crec que és il·lustrativa.

Voler barrejar decisions personals com fa el Suga amb decisions polítiques que afecten els ciutadans és clarament partidista.

Suposo que l'auto-crítica està prohibida per aquelles contrades... no sigui que perdem la feina.

Anònim ha dit...

Aplaudiments per odaliric! Molt bona.

Marchelo ha dit...

Dir que aquest post i els seus comentaris són demagogs és quedar-se curts. No entraré en el tema del .cat o .es, perquè no val la pena.

Però sobre la pàgina web de l'alcalde, en serio creieu que l'ha de pagar ell? És una pàgina web de "feina", o personal? Suposo que tots estarem d'acord que és una pàgina relacionada amb la seva tasca d'alcalde. És evident que no l'ha de pagar ell la pàgina. O és que el Caldera ha de pagar també la pàgina web del Ministeri de Treball? O és que l'Arturo Mas paga la pàgina web de CIU o la seva personal (si és que la té, que no ho sé, ja que per principis no la vull ni veure)?

A més, no sé com us preocupeu tant per un despesa tan poc representativa, quan fa uns anys els convergents eren/ereu especialistes en adjudicar tots els concursos públics haguts i per haver al concursant que posés més diners sota la taula. Aquí sí que es perdien diners! O dedicat també a investigar com se les gasta l'amic Duran i Lérida.

Odalric, dius que barrejar questions personals amb decisions que afecten als ciutadans és clarament partidista. No t'ho deus creure ni tu. I no és partidista criticar que l'Ajuntament pagui la pàgina web de l'alcalde? Diguem en què t'afecta a tu com a ciutadà. En res. I si parlem d'autocrítica, comença per la teva pròpia casa (no en sentit literal, per suposat).

Apa salutacions camarades liberals-covergents-independentistes¿?¿?¿

espiadimonis ha dit...

Sincerament, trobo que si l'alcalde té res a dir pel canal d'internet, hauria d'utilitzar la web de l'ajuntament, que per això hi és. I si el què l'alcalde ha de dir és partidista, aleshores que utilitzi la web del seu partit. Tenint en compte això que acabo d'escriure, s'entén que una web al seu nom se l'ha de pagar ell. I això serveix tan per l'alcalde de Barcelona com també per qualsevol polític sigui del color que sigui. Els polítics en general i els d'esquerra en particular excel·leixen en l'art de malbaratar diner públic, i els socialistes no en són excepció.
També voldria dir que és notable de veure com reaccionen els integristes sociates. Acusen la gent de fer demagògia i són els primers que la practiquen. Només cal veure quins comentaris han fet, especialment el tal marchelo, barrejant conceptes. Es nota que ha escrit el comentari amb el budellam en comptes de fer-ho amb el cap. Ah! I fixeu-vos quina poca demagògia té el post de l'Odalric, que ha sortit mencionat al programa de màxima audiència de RAC1, emissora poc sospitosa de ser convergent.

Odalric ha dit...

QUÈ?!?!?!?! He sortit a RAC1?!?!?!?!?!?
Però si no ho he sentit! A quina hora ho han dit??
Quina gràcia :)

(A veure què passa ara. Qui pagarà el .cat? Fem una porra?)

Anònim ha dit...

"Voler barrejar decisions personals com fa el Suga amb decisions polítiques que afecten els ciutadans és clarament partidista."

El que encara no has explicat Odalric, es perquè consideras que l'administració pública no te d'assumir el cost de mantenir un domini public a nom del seu l'Alcalde. Pot ser podries demostrar que es tracta d'un domini personal utilitzat, sobretot, pels seus negocis privats i en cap cas, no motivat per la seva activitat pública? Si el domini es diguès AlcaldeDeBarcelona.cat... tambè et queixaries? Veus com fas demagogia?

... i si la resposta es que no, segurament consideras que també hauria de pagar l'Alcalde -de la seva propia butxaca- el sou del contracte del seu SECRETARI PERSONAL a l'Ajuntament? Segur que aixó ho fan tots els alcaldes del CiU... com ho feia en Pujol a la Generalitat (ejem)

Et recordo que el tema de l'idioma l'has tret tu, tot solet, amb comentari maliciòs inclòs ("paga el domini .ES i no el .CAT...? Tota una declaració de principis i intencions...") El que es públic i notori es que el cap de l'oposició es deia oficialment Arturo fins fa ben poc... concretament fins que va trascendir aquest fet a l'opinió pública.

(de tota manera, si fos a l'inrevès i J Hereu haguès pagat el domini .CAT, i l'Ajuntament el domini .ES... llavors diries que es noten les prioritats de l'administració pública amb els sociatas. Oi que l'he endevinat?)

Molt ben dit Marchelo... amb CiU el presupost de Presidència, aixi com els gastos de representació i publicitat (partidista) van arrivar a uns nivells esperpèntics.

"al programa de màxima audiència de RAC1, emissora poc sospitosa de ser convergent."

jajaja... que deu et conservi la vista espiadimonis, repeteix amb mi: "Rac1 i La Vanguardia son afins a convergencia i Unió... mentre que COM Ràdio i El Periódico de Catalunya ho son al Partit Socialista de Catalunya"

espiadimonis ha dit...

Doncs sí, Odalric, ha estat aquest matí a tres quarts de vuit. Es veu que fan una micro-secció on parlen d'alguns blogs i el teu avui ha sortit referit al tema aquest.

espiadimonis ha dit...

Benvolgut suga-agus,
La dilapidació que fan els polítics dels nostres diners s'ha de denunciar sempre, tan si la fa el partit dels nostres amors com si la fa el que més odiem. Que Convergència va malbaratar calers quan era al govern? Doncs a denunciar-ho. Que ara ho fan els socialistes, doncs també a denunciar-ho. La denuncia de la corrupció i la ineficàcia dels nostres polítics ha d'estar per damunt de la nostra ideologia.
Pel què fa a la tendència dels mitjans de comunicació, estic d'acord amb tu que COMRadio i El Periódico són de clara tendència socialista, però dicrepo amb l'afirmació que fas respecta a La Vanguárdia i RAC1. Només cal veure com va titular aquesta idea absurda d'en Mas de integrar el catalanisme: "CiU radicaliza su discurso ante las elecciones generales". El problema del Conde és que sempre es situa a favor del vent, en aquest cas socialista. Pel què fa a RAC1, i només per posar-te un exemple, els de Minoria Absoluta van entrevistar durant una hora a José (aquest sí que va en castellà) Zaragoza, quan les entrevistes que fan sempre duren uns 20 o 25 minuts. Jo penso que potser deu semblar convergent perquè no és tan descaradament tendenciosa, com altres mitjans. En fi, suposo que tot això deu ser opinable. Jo, almenys, ho veig així.

Marchelo ha dit...

Espiadimonis,

m'alegro de que ja siguem dos que escribim amb el budellam (pensava que mai utilitzaria aquesta paraula, cada dia s'aprèn algo en aquesta vida).

La Vanguardia no és un mitjà amb tendència convergent? Sí, tot és opinable en aquesta vida, però en aquest cas... crec que no hi ha ni un sol del Club del Liberal que estigui d'acord amb aquesta afirmació, ni l'Oda. O no creus que és convergent el gran suplement color salmó que es dedica a diaria a criticar l'Ajuntament "sociata"?(per cert, repeteixo que és una falta de respecte dirgir-se així als socialistes, i ho feu tots... és com si jo cada cop que dic convergent, hi afageixo un "de merda"... o és el mateix dir negre que "negrata"?)

I en referència a opinar amb el budellam i no amb el cap, totes les opinios d'aquest blog surten de la ideologia pròpia de cadascú, i no d'un anàlisis empíric i racional impepinable. Visca la pàgina del Sr. Hereu!

El tal Marchelo

espiadimonis ha dit...

Gràcies, marchelo, per donar-me la raó.

Odalric ha dit...

Espiadimonis, ja podries donar una mica més d'informació de cóm va sortir la notícia a la radio, no?? :)

Respecte al Marchelo i el Suga, crec que és tan fàcil desbaratar els seus arguments (?) que fins i tot em sap greu.

En primer lloc, crec que el domini d'internet amb el seu nom no és cap eina necesaria per la seva feina com alcalde.
La gent no l'interpel·la per la seva personalitat si no pel seu càrrec.
Per tant, el seu secretari o el seu correu electrònic són eines necessàries pel desenvolupament de les seves tasques, cosa que no passa amb el seu domini personal.

Per a mi això és tan obvi que no sé com no ho és per vosaltres.

En segon lloc, encara que per vosaltres (els progres) no sigui així, l'esfera pública no hauria de coincidir amb l'esfera privada, ja que patrimonialitzar el càrrec institucional es més aviat lleig (entre altres coses).

O que farem quan hi hagin eleccions? Els contribuents haurem de pagar el domini "jordihereu.es" quan el torni a fer servir per demanar el vot?
Deixarà de pagar l'ajuntament el domini i el pagarà el psc-psoe només en l'època electoral?

"Ei, ara el dono jo de baixa i el dones tu d'alta, val?"

"Val! Però a veure si en l'interval un graciós ens el pren!"

De veritat això no us sembla confondre les coses?

Suposo que la visió totalitària del món ja ho te això...

espiadimonis ha dit...

De fet no hi ha gaire per explicar, Odalric. Jo anava cap a la feina pensant en les meves coses i fent un cas parcial a la ràdio (sentia que parlaven de blogs) quan de cop vaig sentir el nom d'Odalric. Vaig prestar atenció perquè em va fer gràcia, i si no ho vaig entendre malament van dir que un oient els va fer arribar la notícia del teu post referit a la manca de pagament de la web de l'alcalde. Com que anava conduint i, repeteixo, em va fer gràcia sentir-ho, se me'n va anar la olla, però si no recordo malament es va acabar aquí.
Jo em pensava que també ho hauries sentit. A les webs de les emissores acostumen a tenir els programes gravats, però no sé si aquest espai que es considera de notícies estan a disposició de l'internauta. (Era a tres quarts de vuit del matí)