30.9.07

Enquesta


L'enquesta fixa que hi ha al blog ha arribat als 200 vots.

La pregunta és ben fàcil i clara i només permet dues respostes.
Ja sé que amb aquest ventall es redueix molt la possibilitat de matisar el que un creu, però crec que sí es pot donar una orientació suficient de fons.

Els resultats són concloents. El 97,5% dels que han respòs l'enquesta creuen que la societat catalana és passiva i submisa en general.
Personalment estic d'acord i el Lehendakari Ibarretxe ho acaba de posar de manifest un cop més.
Saber que el govern de Catalunya no plantejarà res semblant al que s'ha proposat a Euskadi segurament dona estabilitat al país però t'apaga una mica la llumeta de l'ànima...

Suposo que els senyors d'ERC hauran d'explicar perquè quan ells estan votant una resolució al Parlament contra els actes de crema de imatges dels Borbó, a Euskadi estan proposant una via per l'autodeterminació.

Quin contrast, oi...?

Tot i que els amics del Carod i el Puigcercós segurament són el 2,5% que han votat que Catalunya és crítica i exigent amb el poder.

Només faltaria.

6 comentaris:

Marchelo ha dit...

Una enquesta molt sesgada, sens dubte, tenint en compte els teus lectors habituals.

Anònim ha dit...

Suposo que els amics d' en Carod i en Puigcercós són, entre d' altres els sociates. Doncs bé com a amic d' aquesta gent jo he votat la opció majoritària.

Però en fi es el que tenen els liberals per a ells tot és blanc o negre, amb mi o contra mi, els matisos brillen per la seva absència..

Odalric ha dit...

Marchelo,
per descomptat que l'enquesta és representativa de la gent que l'ha votat...
Tot i que és curiós que els dos primers comentaris siguin del bàndol no-liberal i per tant, suposadament minoritari d'aquest blog...

Eleva,
jo em referia al sector suposadament independentista del govern, o sigui els amics/votants d'ERC.
Tot i que em sembla curiós que els socialistes els aneu a socórrer ipso facto, no sigui que "la cosa" trontolli/perilli...

joliu ha dit...

Societat passiva i submisa... i contents que només ens peguen "lo necesario"

JRoca_Font ha dit...

Una societat una mica crítica i coherent no hauria permès les retallades a l'estatut del Parlament. Tinc la impressió que a la majoria dels catalans ja els estan bé les retallades, les balances fiscals i un munt de coses més.
Salut

Guillem Casas ha dit...

Si Euskadi aconsegueix alguna cosa i Catalunya no mou peça, me'n vaiga a menjar bé a Cals Bascos a veure si m'hi volen.