28.5.07

Resultats


Sembla ser que a Catalunya el PSC-PSOE i CiU han tingut uns resultats més o menys similars i si perden una mica per aquí ho guanyen per allà, tot i que CiU és l'unica força política que puja percentualment.

PP i IC-V baixen una miqueta... i ERC s'estavella.

Està molt clar que l'estratègia d'ERC només fa que provocar-li retrocessos i caldrà estar alerta del que faci en Carretero. Quins caps demanarà? S'accepten apostes.

Ara toca que hom reflexioni...


(el petit alcalde de Viladecavalls ha trencat el tripartit i sembla ser que governarà)

4 comentaris:

Raül Alcón ha dit...

Jo ja no sé què és el que hem de reflexionar Odalric!

miq ha dit...

Siguem crítics:

PSC, PP i ICV baixen (percentualment a Catalunya) més que ERC; i ERC obté 1584 regidors; 350 més que en les passades eleccions. CiU puja 0,85% i perd 303 electes i l'alcaldia de Tarragona.

D'això a dir que Esquerra s'estavella ...

Una altra cosa és Barcelona: on Trias fa bons resultats. Però, i Tarragona? i Lleida?

En unes municipals, cal analitzar les dades vila a vila i ciutat a ciutat.

A vegades, els desitjos ens traeixen ;) i, tots, hauríem de fer autocrítica amb aquestes ganes de desfeta de l'adversari i, preocupar-nos per l'ascens de l'abstenció, el de PxC (i el PP a Badalona), etc.

Anònim ha dit...

SI, a mi lo de la abstencio em sembla lo pitjor amb diferencia. Pensar que nomes el 50% de la gent vota es una mica terrible, sobretot comparat amb franca.

Sobre lo de ERC jo crec que lo que ha passat es enganyos, ha baixat a la ciutat, aixo si. Crec que es molt frequent la gent que votaria esquerra pero vota CiU perque li sembla mes util. Aixo de que ERC puji en molts llocs els pot animar a cambiar en les properes. Jo crec que CiU esta recuperant els del PP a petita escala. No se, em sembla.

Tampoc m'agrada molt lo de madrid, ejejjejjee, encara que al Guillem li agradara perque em sembla que a la seguent que ens enxufaran com a presidenta del govern sera la espe. Ja tremolo.

Guillem Casas ha dit...

Tant de bo que serveixi tot plegat perquè els polítics es plantegin d'una vegada què diuen i què fan. Que vegin que els ciutadans no paguem sous perquè sí.

Vull tallades de caps, i moltes.