27.4.07

TV Res



Avui, un grup de ciutadans han impedit que s'executés una ordre judicial que obligava el tancament del repetidor de televisió d'Acció Cultural que transmetia la senyal de TV3 per Alacant.

El fet que un jutge hagi dictaminat aquesta resolució ve motivat per una serie de decisions que ho han permès i que passo a detallar:

1.- El Ministre d'Indústria del PSC-PSOE, José Montilla, confisca la llicència de la senyal analògica de televisió al País Valencià que era en possessió d'Acció Cultural.

2.- Acció Cultural com a resposta a aquest tancament no convoca a la ciutadania a impedir-ho.

3.- El Ministre d'Indústria del PSC-PSOE, José Montilla, dona la llicència de la senyal analògica de televisió al País Valencià a una nova empresa de TV anomenada "La Sexta".

4.- Acció Cultural com a resposta a aquest tancament no convoca a la ciutadania a impedir-ho.

5.- El Ministre d'Indústria del PSC-PSOE, José Montilla, convoca al seu despatx al ministeri a Madrid al president d'Acció Cultural l'Eliseu Climent i al president del grup d'ERC al Congrés dels Diputats el Joan Puigcercós. En aquesta reunió el Montilla i el Puigcercós prometen a l'Eliseu Climent que com a compensació pel tancament de TV3 en analògic al País Valencià els hi donaran una freqüència de TV en digital pel País Valencià.

6.- Acció Cultural accepta la "compensació" i no convoca a la ciutadania a impedir-ho.

7.- El Govern del PP al País Valencià observa que Acció Cultural ocupa una de les seves freqüències de TV digital i denuncia els fets a magistratura.

8.- Acció Cultural es sorprèn que una compensació oferta pel Ministeri d'Indústria no es pugui dur a terme perquè aquesta compensació no es propietat del Ministeri i sí del Govern de la Generalitat del País Valencià.

9.- Acció Cultural reclama una explicació a l'antic Ministre d'Indústria del PSC-PSOE, José Montilla, actual President de Catalunya del PSC-PSOE amb coalició amb ERC i IC-V. El Molt Honorable José Montilla diu que ell ara no és Ministre a Madrid i que aquest tema no l'afecta. El Honorable conseller de Governació d'ERC, el Joan Puigcercós no hi és.

10.- Acció Cultural reclama una reunió amb l'actual Ministre d'Indústria del PSC-PSOE, Joan Clos i aquest diu que aquest tema no el pot resoldre ell, doncs la llicència pertany a la Generalitat Valenciana. L'actual Ministre d'Indústria del PSC-PSOE, Joan Clos també expressa que la paraula donada per l'anterior Ministre d'Indústria i actual President de Catalunya així com la de l'anterior president del grup d'ERC al Congrés dels Diputats i actual Conseller de Governació a Catalunya, el Joan Puigcercós no l'obliga a complir amb cap mena de pacte que hi pogués haver amb Acció Cultural.

11.- Acció Cultural se sent estafada i així ho expressa públicament.

12.- La Generalitat de Catalunya expressa el seu desig per arribar a un acord amb la Generalitat del País Valencià que impedeixi el tancament digital de TV3 al País Valencià. El tancament analògic de TV3 al País Valencià no es restitueix ni es demana que es restitueixi.

13.- El Jutge d'Alacant dona curs al tancament del repetidor de TV3.

14.- Un grup de ciutadans impedeixen el compliment de l'ordre judicial.

15.- Proposo un homenatge als responsables dels fets per la seva bondat, amistat i eficiència demostrada.

4 comentaris:

Guillem Casas ha dit...

Tant impressionant com impresentable. És un document que demostra lo estúpids (i entenguis bé l'insult) que arribem a ser els catalns i com ens deixem enganyar fins i tot pels nascuts en la notra pròpia terra. Clos, com sempre, ha fet bandera de la seva incompetència més ferma. Montilla s'apunta un tanto més com a President a qui s'hauria de fer fora per votació popular.

Vergonya els hauria de fer que sempre és el ciutadà el que rep sent el mateix qui li dona de menjar. Coi de malparits.

Odalric ha dit...

La veritat és que és vergonyós tot plegat.

Anònim ha dit...

Odalric, ens has explicat molt millor que TV3 de tot el que ha passat, chapó. De fet no la nostra no explicat res.
Veig que poses la llibertat damunt totes les coses. Això em porta a demanar-te que et plantegis una pregunta , fonamental, i si vols respondra-la millor. Aiximateix els teus lectors. Post La llibertat dels miserables

pafiam.blogspot.com
Patria Fides Amor

Odalric ha dit...

Pafiam,
és ben cert que TV3 és dins una espiral partidista i mediocre que expulsa una gran part de la seva audiència.
Crec que el que alguns van voler impedir (la seva creació) ara estan aconseguint-ho (la seva desfeta).

Sobre el que em comentes, serà objecte d'un futur post. Ara mateix sí que et puc dir que primer cal saber què entenem per miserable i que segons la meva perspectiva, la llibertat sempre serà millor que l'esclavisme en tot moment i circumstància.