18.12.08

Els amics de SONY


*foto: D'esquerra a dreta: Maite Román, regidora d'ICV a Vacarisses; Fabiola Gil, regidora d'ICV a Terrassa; Xavier Boix, president comarcal d'ICV i regidor de Sant Cugat; Laura Massana, diputada d'ICV al Parlament de Catalunya; Carles Rodríguez, regidor d'ICV a Viladecavalls i càrrec de confiança d'ICV al Consell Comarcal del Vallés Occidental i Manel Pérez, tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Terrassa
(com podeu veure, ningú sap què vol dir treballar)



El nostre estimat poble ha patit una sacsejada important amb el tema de la SONY.
Amics nostres no saben si passat festes continuaran tenint feina o no.

La empresa argumenta que la situació general no fa competitiva la planta i, per tant, s'han de reduir despeses i les despeses que poden reduir per augmentar la productivitat afecta al cost de personal.

Tothom sap que per culpa d'ICV-EUiA entre altres, el Quart Cinturó s'ha anant endarrerint. De fet, si pels Bio-Pijos fos, el Quart Cinturó no es faria.

Quan la SONY es va implantar a Catalunya, la connexió entre Viladecavalls i Castellar del Vallés era fonamental per fer competitiva la seva producció.
Un camió havia de salvar la distància entre la zona logística de Castellar i la planta del nostre poble en pocs minuts i no com ara, que és necessària més d'una hora.
Aquesta infraestructura estava programada i la SONY hi comptava.
Com que aquest cost no es pot reduir perquè ICV-EUiA ha fet tot el possible per evitar-ho, la multinacional japonesa no ha tingut més remei que retallar per una altra banda.
Per culpa d'aquesta miopia eco-estúpida, molta gent es quedarà a l'atur.

I encara aquests "amics" de la SONY es van permetre el cinisme de manifestar-se amb els treballadors preocupats...

MOLTES GRÀCIES PER DUR-NOS A LA RUÏNA, AMICS D'ICV-EUiA

Aquest post prové del blog de Viladecavalls El Tarumbaire

18 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt ben dit. Ja comença a ser hora que la gent entengui que les infraestructures son bàsiques, que tenim uns recorreguts logístics lamentables i uns sobrecostots brutals. No només ha de ser més competitiva la planta ni es suficient ajustant els sous per comparar-nos amb països del 3 mon!

Moré ha dit...

MIllor no ho podies haver dit. I mentre el país agonitza per culpa dels bio-pijos; avui el tripartit discutia al parlament la llei per prohibir tirar pedres als rius per no molestar els peixets...
SENSE COMENTARIS

Odalric ha dit...

És veritat això que dius Moré?
No m'ho puc creure...
És simplement increïble.
Ànima totalitària, això és el que és.

Míriam ha dit...

Fal·lera que tenen per controlar-ho tot. Vivim en un 1984 orwellià i ja és l'hora de dir que l'emperador va despullat; com molt bé fas en aquesta entrada.

Anònim ha dit...

Bon nadal!

Anònim ha dit...

tothom sap q la crisi està afectant a totes les empreses grans i petites. el fet d'acusar a un grup polític de la crisi de la SONY per culpa d'una infraestructura no feta pel grup polític escollit democràticament, sense tenir en compte la crisi actual, crec que és ser molt ilús o una excusa més per atacar al tripartit, una altre afició amb tota la ràbia de no tenir les regnes del poder.

Joan Sala i Ferrer

Anònim ha dit...

Què en dieu els pro-govern israeli després de la darrera massacre perpetrada per l'exèrcit israelí a la franja de Gaza on estàn morint tant civils innocents? En moriràn més de 300 ó 400. Defensa pròpia?
Tal com comenten a público.es:
--- La UE es cómplice de que esta situación esté enquistada desde hace años porque se plega a los yankis que pisotean todas las resoluciones de la ONU y no cumple lo que en otros casos se hace sobre el embargo a un país agresor como es Israel que antes de ocupar con permiso esa tierra que no le pertenecía era un grupo terrorista que asesinó a muchos ingleses que estaban ocupando el territorio ¿quién dice que con métodos terroristas no se consigue nada? a la vista está lo que consiguieron echar a los palestinos y ocupar su tierra, esa es la verdad y está en la historia que, por lo visto, nadie quiere recordar. - Cayetano ---
Joan Sala i Ferrer

an | na ha dit...

I segons fonts d'economistes diuen que lo pitjor de la crisi encara esta per vindre.

Això fa pinta de ser el Crack del 29 però sense suicidis col.lectius.

Parlant vulgarment : quina merda!

espiadimonis ha dit...

Público. El diari més pamfletari, més difamador, més antisemita que es publica a Espanya. Llegir-lo, creure-se'l i comentar-lo és demostrar una ignorància espaordidora, és tenir una visió de vol gallinaci, és compartir el seu antisemitisme...

Dessmond ha dit...

Demencial. Amb aquestes idees només poden subsitir els militants d'ICV. Sempre que comptin amb sàtrapes semblants per imposar les seves idees de bomber.
En fi, malgrat tot, bon 2009!

Anònim ha dit...

@espiadimonis:

Les veritats fan mal, sobretot quan son demostrables i quan les llegeix algú que voldria llegir el contari.

Llegeix al prestigiós historiador Israelí Ilan Pappé, que viu amenaçat pels israelís per difondre la seva pròpia historia sobre el genocidi del poble palestí des de la intifada del 1948 i que el govern israelí vol amagar així com fa el govern turc amb el genocidi del poble d'Armenia.

Aquí un text de mostra.

Jaume Sala i Ferrer

Anònim ha dit...

De l'enllaç anterior:

9. En el genocidio practicado por los sionistas contra la población palestina, un rol importante le cupo a dos grupos terroristas. Ellos fueron las bandas criminales Irgun, encabezada por Menachem Begin, y Stern. La primera de ellas, entre otras acciones, dinamitó en 1946 el Hotel King David de Jerusalén, asesinando a más de noventa ingleses, árabes y judíos. Asimismo, fue responsable de la masacre de Deir Yassin, en la que los sionistas quitaron la vida a 254 palestinos, mayormente mujeres, niños y ancianos. Por su lado, el grupo terrorista sionista Stern asesinó a balazos el 17 de septiembre de 1948 al Conde Folke Bernadotte, mediador de Naciones Unidas que se proponía implementar la resolución original de la ONU. El asesinato del mediador de las NN.UU. pinta de cuerpo entero a los criminales sionistas, puesto que Bernadotte, como presidente de la Cruz Roja Sueca, salvó de la muerte a muchos prisioneros judíos de los campos de concentración nazis. La banda Stern le agradeció el esfuerzo ultimándolo de seis balazos.

10. La anterior exposición resume los orígenes terroristas y criminales del Estado de Israel. Como política de estado, el sionismo ha intentado suprimir la historia de la limpieza étnica de Palestina y ha tratado de evitar que estos hechos sean del conocimiento de la opinión pública internacional. Usualmente, el sionismo presenta la creación de Israel y la ocupación de Palestina como si se tratara de un territorio vacío, no ocupado por nadie. La realidad es muy distinta: más de ochocientos mil seres humanos fueron expulsados de Palestina por el sionismo, robados de sus propiedades y condenados a vivir como parias hasta el día de hoy. Tal el fundamento de genocidio, crímenes contra la humanidad y robo sobre el que se ha edificado el Estado de Israel.

---
Jaume Sala i Ferrer

Odalric ha dit...

Felicitats Jaume, ets la demostració que l'anti-semitisme és ben viu a Europa.

La porqueria que llegeixes i fas servir com a dogma de fe és tan certa com els "Protocols dels savis de Sió", o sigui -pq entenguis el que vull dir- és pura mentida racista.

Els que us ompliu la boca amb la paraula Esquerra no admeteu la legitimitat de l'estat d'Israel i dediqueu molt temps a llegir i produir basura per intentar justificar el vostre odi.

És trist, per no dir un altra cosa...

Anònim ha dit...

Estàs ben confós Odalric.

Jo no tinc res en contra dels jueus, les meves paraules van en contra dels opressors que abusen de la seva força, en aquest cas, dels governants Israelians.

Et recomano el llibre de Ilan Pappé: (2008) La limpieza étnica de Palestina. Editorial Crítica. ISBN 978-84-8432-973-2.

Descontamina't una mica llegint objectivitat.

Jaume Sala i Ferrer.

espiadimonis ha dit...

Aquesta sí que és bona! El senyor Jaume Sala Ferrer atorgant certificats d'objectivitat. Quanta insolència! I a més, aconsellant d'una cosa que ell necessita! D'això sí que en dic ser arrogant.

Anònim ha dit...

Una imatge molt gràfica del conflicte polític-mediàtic:

http://blogs.publico.es/vergara/files/2009/01/2009-01-04.jpg

Jaume Sala i Ferrer (Lliure-pensador)

Anònim ha dit...

Que les infraestructures són bàsiques crec que la majoria de gent és capaç d'entendre-ho. Ara el que no s'acaba d'entendre és que algú ens pretengui fer creure que un partit polític, en aquest as ICV tingui tan poder com per poder provocar que una empresa com SONY prengui una decisió com aquesta. Sembla ser que al crisi econòmica i financera que està afectant a tot el mon no hi té res a veure amb aquesta decisió! Ah! es cert, si el 4rt cinturó ja existis la SONY no hagués notat la crisi...és clar, no hi havia caigut...I qui és el responsable que les empreses que estan ubicades a zones molt ben connectades i envoltades de bones infrastructures tanquin...ah! és clar, el tripartit, o ERC, o PSC... no hi havia caigut...juasjuasjuasjuas...cansa una mica...no hi ha cap PARTIT POLÍTIC PERFECTE, CAP NI UN!!!!!

Anònim ha dit...

i a què esperen els acomiadats per fotre fora tota la colla de Comunistes d'ARmani-Furest que acabaran arruïnant del tot el nostre país i la nostra gent?