12.11.10

El Govern dels Millors


El primer que va fer el conseller Castells el dia que va començar el Tripartit va ser instaurar el "cèntim sanitari".
Els catalans havíem de pagar més que els espanyols pels mateixos serveis bàsics.
Fins a les hores, aquesta premisa/penitència només ens venia imposada per Madrid. El Tripartit va inaugurar el zipayisme econòmic.
El tan publicitat "crack" dels economistes, el senyor Antoni Castells, no se li va ocórrer cap altre idea genial que augmentar els impostos als catalans per finançar la pura despesa corrent. Ja no calia que ens ho imposes el govern espanyol. La feina bruta tenia direcció, ara ja, a la plaça Sant Jaume.
Aquesta manera de fer tan pròpia d'un, com a mínim, premi Nobel ha derivat fins a la situació actual de decadència pressupostària, on el crèdit de la Generalitat es fa pagar a nivells tercermundistes.

Minuts abans de començar la campanya electoral, el conseller Saura ha aprovat el codi "ètic" pels Mossos d'Esquadra.
Aquest Codi d'Ètica diu entre altres coses que ha de prevaler el principi de la no-discriminació, que en les detencions només s'ha d'aplicar la força quan sigui "estricament necessària" o que les identificacions i els escorcolls s'han de fer de manera respectuosa. Es remarca que l'ús de les armes de foc ha de ser "una mesura extrema" que s'ha de regir pels principis de "congruència, oportunitat i proporcionalitat".
També determina que, als calabossos, s'hauran de separar els detinguts per sexe i edat i, en el cas dels transsexuals, tenir en compte la seva voluntat.
A més, preveu que el Comitè Ètic, que presideix l'exfiscal en cap anticorrupció Carlos Jiménez Villarejo (sembla que el Tripartit li te carinyo a aquest senyor, no paren de donar-li premis i càrrecs...), avaluï cada any la feina dels Mossos d'Esquadra i les policies locals que no tenen reglament propi, per garantir que es respecten les bones pràctiques.
O sigui, es llença una gran ombra de sospita sobre la nostra policia. Tot aquest codi no és més que un gran insult a la solvència i la decència dels cosos de seguretat, que veuen com es projecta cap al ciutadà una imatge d'ells pròpia del Far West o de qualsevol dictadura sud-americana.
Cal apuntar en un paper l'obligació de la policia a portar-se amb decència i honor perquè si no no ho fan, doncs son tots una colla de repressors fills de p....

El Tripartit va començar pujant els impostos i acaba destruint l'honorabilitat dels cosos policials del país. Arruïnen econòmicament el país alhora que destrueixen la columna vertebral de l'estructura moral de l'autogovern. El Cercle del Mal.

Pel camí, un reguitzell inabastable de decisions desastroses que si les anomenéssim totes necessitariem 25 blogs per escriure'n la meitat.

Apuntarem la cirereta final: El mentor del Tripartit, el PSOE, no ha tingut prou destruint TV3 al País Valencià i fa unes hores ha demanat a la Unió Europea que confirmi el secessionisme lingüístic distingint entre Valencià i Català.

Després d'aquests 7 anys, només podem dir: Gràcies ERC. Sempre ho recordarem.

*Article publicat a ABSOLUT MAS

1 comentari:

Anònim ha dit...

I MALGRAT ELS "INVENTS SOCIATES"HORES D'ARA, LA CAIXA TE FINS I TOT TRENYINES,LA FEINA SERA NOSTRE,DE TOTS,PER SORTIR D'AQUEST MERDER....AIXO SI,MOLTES LLEIS "SOCIALS"QUE NO HAN BENEFICIAT A NINGU....
JUGANT AMB BCN.