31.5.08

Nova cultura de l'aigua...


No beure aigua.

Sí senyors, la formula tan publicitada pel tripartit durant les darreres campanyes electorals apel·lava a una cosa que es deia "nova cultura de l'aigua". Una cosa que ningú ben bé sabia que volia dir ni què significava, però que sonava super progre i super ecologista i super guai.

Ara s'entén el seu significat: S'ha de passar sed.
Cóm no hi havíem caigut tots abans? Amb lo fàcil que és...

Però clar, fer passar sed (perquè ells no en passen, clar) potser no és un objectiu massa difícil d'aconseguir per aquesta colla de jonkis pels informes de 1.000 euros la línia.
Cal anar més enllà en els reptes i aconseguir de retruc fites més importants.

El pla ha estat clar:
Primer confonem el populatxo amb un ball de definicions.
Que si transvasament, que si auxili entre rius, que si H2O de turisme, que si captació temporal i reversible de recursos hídrics... a veure qui te més imaginació.
Tot menys dir la veritat, doncs això seria reconèixer que el tripartit havia fet demagògia amb aquest tema. Cal mentir abruptament a la cara de la gent.

Segon, comparar l'acció de Govern amb la dels partits polítics que l'integren.
El Govern tripartit diu una cosa i els partits del tripartit surten al carrer amb la pancarta encontra del seu propi govern. Fantàstic.

Tercer, demostrar al poble de Catalunya que qui mana a Catalunya és el Estado Espanyol.
Que voleu fer la pirula del transvasament per la capçalera dels rius? NO; es fa per Tarragona i a callar.
Que no voleu canonada? Canonada que te crió.
Que voleu que una canonada que val 180 milions d'euros un cop es faci servir es desmunti un tros per "garantir" que no es farà servir més (perquè la meva paraula o la llei no tenen credibilitat, clar)... no me haga usted reir, hombre!
Així, quan tota Catalunya mira a veure qui solucionarà els seus greus problemes, l'Estat imposa el seu criteri i la seva voluntat en el tema de l'aigua i alhora la Generalitat aprova una llei referent als piercings i els tatuatges. FAN TAS TIC

Ja havíem aconseguit que a Espanya se'n fotesin de nosaltres, però ara ja som nosaltres mateixos que no sabem on mirar per no riure/caure'ns la cara de vergonya.

Quart, demostrar que no som ningú.
Després d'aquest impressionant desgavell, arriba la puntilla quan el nostre govern diu que la canonada es farà tot i les recents pluges, i va ZP i anuncia que es derogarà el decret de transvasament i es rescindiran els contractes amb les empreses que l'havien d'executar.
Perquè amics, qui dictava què s'havia de fer era Madrid però qui ho havia de pagar era la Generalitat... hi pot haver humiliació més gran?

NO SOM NINGÚ, és així de trist i així ha quedat demostrat per tothom. Per nosaltres també.

Per tant, ja tenim el que volíem... la gent ja sap que si la Generalitat desapareix no passarà res perquè tenim l'Estat Espanyol.

Nova cultura de l'aigua? Passar sed física i passar sed política. BINGO!

4 comentaris:

Joana ha dit...

Anem a trompicons, Odalric! Una de freda i una latra de calenta.
Fa esfereir escoltar-los, bé, també s'amaguen ( que és pitjor).
Bon cap de setmana i salutacions!

Guillem Casas ha dit...

És vergonyós. Continua, però, la ceguesa dels catalans.

marius ha dit...

Lamentablement tens raó... t'imagines com deuen riure a la taula del consejo de ministros? O com es deu petar el Chaves? Una vegada més (i ja són masses) cornuts i a pagar el beure (tranquil, que és güisqui).

Tot sigui per la gilipollada de la nova cultura de l'aigua. A la Trama fa dies que al·lucinem...

Anònim ha dit...

ODALRIC! CADA COP QUE HEM VISITO EL TEU BLOG EM SURT L'HINE DEL MADRID!!! MIRA A VEURE Q HI POTS FER!!!!!!