23.4.08

23 d'abril


Bona diada de Sant Jordi!

2 comentaris:

joliu ha dit...

Odalric,

Suposo que ja hauràs vist que amb una colla de blocaires que compartim la simpatia per ERC però que discrepem de la línia que la direcció actual ha imprès en el partit, hem creat el portal de blocs Blocs amb Estrella amb l’objectiu de donar suport a la renovació d’Esquerra Republicana de Catalunya, un canvi que entenem que només pot arribar de la mà de Joan Carretero i Rut Carandell.

Vist que els mals de la situació actual que pateix Catalunya provenen en bona part de les decisions de Carod i Puigcercós, crec que hem de començar per aquí.

M'agradaria que hi fessis una visita i que t'hi adhereixis si t'engresca la idea. Seria bo que et pengessis el bàner i si fas un article sobre el tema te'l publicarem al portal.

No podrem votar al congrés, però és clar que el resultat ens afectarà i farem tot el que estigui a les nostres mans per aconseguir un resultat positiu. Passa-ho.

Odalric ha dit...

Joliu,
m'adhereixo a la vostra iniciativa, doncs crec que en Carretero és la persona que li convé al país que piloti ERC.

Tot i així, no posaré el banner pq no sóc d'ERC i pq no vull donar suport explícit a cap partit polític en concret.

Intento que les meves opinions al blog siguin el més lliures possible sense limitar l'abast de la meva possible crítica a qualsevol formació política.

Sí que em pronunciaré en cada elecció (ja sigui electoral, congressual o de veïns) a favor d'una opció concreta, com a exercici d'honestedat cap els lectors del blog.

Gràcies per pensar en mi com a blocàire interessat en el país!