16.7.07

Fuel...


Aquests dies estem veient com Eivissa es veu afectada per la desgracia.
Esperem que el mal sigui limitat i reversible.

Són dies tristos, però crec que cóm a mínim podem treure un aprenentatge.
D'una experiència negativa sempre hem d'intentar treure el cantó positiu, aprendre dels errors i enfortir-nos pel futur.

Aquest és el mateix cas.
Podem aprendre quines són les grans diferències entre un govern del PP i un del PSOE.

En el primer cas, aquests dies estaríem atacats per termes tan nostrats com "txapapote", "petroli", "quitrà"... termes absolutament terrorífics que no ens deixarien dormir i ens impulsarien a viatjar a la localitat afectada com a voluntaris i ajudar en tot allò que fos possible.

Però com que ens governa el PSOE, el que sentim a tota hora és la paraula "fuel".

Sincerament, hem guanyat en tranquil·litat. El dramatisme ha desaparegut i ara podem dormir tranquils.
La paraula màgica és "fuel" i la veritat és que fins i tot és simpàtica.

No sé vosaltres, però crec que es veu una clara diferència entre un govern i l'altre.

Amb els dolents no podem dormir i amb els bons necessitem dos despertadors.

Gràcies...

9 comentaris:

Jordi Coll ha dit...

Chapeau! Per cert, el post anterior no el vaig llegir; vaig veure el títol i la foto i vaig pensar que era l'aniversari de la teva filla. Felicitats i que vagi bé tot!

Xavi Menós ha dit...

ui... no se xo que me'n dius dels "hilitos"... no estic molt d'acord amb aquest post amic Oldalric.. haurem de veure en termes d'eficiencia qui ha sabut gestionar/ho millor...

Guillem Casas ha dit...

No voldria ser jo qui sortís en favor del PSOE, Déu me'n guard, però per la informació de la que disposem, Prestige i "Don Pedro" són casos un xic diferents en quant a l'abast. De totes maneres, és cert que es nota aquesta compassió, innegable.

També cal dir que, tot i la merda que s'hi va llençar al damunt, la tàctica feta servir per PP fou un xic més "lletja".

En fi, que sí.

Anònim ha dit...

Jo tinc un altre nom. S' en diu vertir demagògia per un tubo.
Tú mateix ho dius, la crisi, s' ha resolt en un temps record i la actuació es impecable.

Ha sortit algú del govern a dir que eran Hilillos de plashtilina? No.
Algú ha tractar de minimitzar el que passava? No.

Respecte al Chapapote sembla que sigui un nom pejoratiu inventat com no per les hordes rojoseparatistasjudeomasòniques. Però com sempre no és aixñí, chapapote es el nom gallec que li donava la gent d' alla a la fuita de petroli. Voler vendre això com a diferència es vendre fum.

I utilitzar això com a arma contra el govern és sencillament lamentable.

Anònim ha dit...

La diferència es que l'enfonsament accidental del Prestige es va convertir en catàstrofe, bàsicament pel vici del PP d'amagar els fets a l'opinió pública (l'endemà el telediario sols deia que 'no passa absolutament res')... i sort que mai vam patir una catàstrofe, perque l'haurien convertit -per la mateixa recla de tres- en una hecatombe... ups, m'oblidava de l'11M.

Un indígena ha dit...

El Prestige anava a la deriva, es van prendre decisions sobre la convenipencia o no de dur-lo a port, i la crisi posterior a l'accident es va gestionar d'una manera pèssima.

El cas del Don Pedro és molt diferent: el vaixell topa amb una roca i s'enfonsa. I la magnitut del desastre és també molt diferent.

bacus ha dit...

jo hi afegiria el fet d'estar en temporada alta de turisme al PP per propis interessos econòmics no els interessa començar a parlar de "catàstrofe" si no vol espantar al guiri i l'or.

de totes maneres encara no han buidat els tanks del vaixell enfonsat.

Si un vaixell i un capità espanyols van ser tan incompetents pot tornar a passar amb els que s'encarreguen de buidar-lo.

A mi no m'ha quedat clar si el capità està a la presó pendent de judici, crec que no, com va passar amb el cas del prestige on no tenia cap culpa.

Odalric ha dit...

Tot el que volgueu, però crec que és molt evident la diferència en el tractament polític de l'informació respecte al cas del Prestige.

La repercusió ecològica és la que ens diuen que és i està molt clar que el que ens diuen ens tranquilitza molt...

Torno a dir-ho: Felicitats.

Marchelo ha dit...

Odalric,

jo penso que les formes són molt importants... la mala gestió del PP no va ser només tècnica si no a nivell d'informació... en aquest cas, el tractament que n'ha fet el PSOE ha estat més transparent que el que va fer el PP, i a més, tècnicament millor.

Salutacions camarades!