28.7.07

100


Aquest és el missatge número 100 al bloc.

Quan al gener d'aquest any vaig publicar per primer cop no sabia molt bé cóm fer-ho, tot i que sí sabia que havia de ser us espai lliure, obert i participatiu.
També sabia que el segell del meu bloc passava per lligar qualsevol tema i/o discussió amb alguna cosa familiar. Crec que tot afer proper o llunyà ens afecta i ens condiciona i la forma que tinc per fer-ho visible és amb les imatges familiars que introdueixo als articles.
La meva família em completa i per tant, la meva visió del món passa ineludiblement per la seva influència i presència.

Per qüestions professionals no he pogut escriure al bloc aquests darrers dies, tot i que sí he pogut llegir tots els comentaris que s'han fet. Agreixo moltíssim la vostra participació.

Si no us fa res, miraré d'arribar a publicar 100 articles més...

12 comentaris:

espiadimonis ha dit...

I si no et fa res, nosaltres frisarem per llegir-los. Per molts anys puguis anar escrivint i gaudint de la teva família.

Guillem Casas ha dit...

Jeje! Si no ens fa res diu... Per favor! 100 i uns quants més!! Si no ho fessis em quedaria sense una de les meves lectures fixes!

Molts felicitats i espero poder-te continuar llegint molt de temps!

Moré ha dit...

Per molts anys

Maurici ha dit...

Felicitats i per molts anys

Montserrat ha dit...

Per molts anys podem gaudir de la teva lectura... ho faig a diari...

Elies ha dit...

Uep! Felicitats pel bloc, pels 100 missatges i pels 100 més o els que calgui que vinguin! els esperem des de la complicitat de compartir la visió sobre la lamentable situació política del nostre país (i unes quantes coses més!) i la més ferma voluntat perquè les coses canviïn!

Endavant!
PS: per cert, pensava que estaves de vacances, i no que la "no actualització" era per feina. Ànims!

Diari Mínim ha dit...

Suposo, doncs, que ara et deuen quedar les vacances...Jo em pensava que estaves de vacances a un d’aquells “cinc llocs on volies anar o cinc llocs on volies tornar”.

Salut company i que puguis multiplicar aquests cent comentaris pel número d’estrelles del firmament.

Anònim ha dit...

Una cosa que he pogut constatar aquests dies sense missatges és que es troba molt a faltar llegir-los i entrar en el debat que generen.

Això diu moltíssim de la qualitat del blogger i dels comentaristes. Espero poder seguir disfrutant dels teus articles i que no només siguin 100 més.

Anònim ha dit...

felicitats! I ara fil i agulla cap els 1000!

Anònim ha dit...

Felicitats i anem cap al milió, que no es digui que es per falta d'ambició i ganes!!!!

Anònim ha dit...

Hola! Veig q ja portes 100 articles i jo acabo de descubrir ara mateix el teu blog! Bé, dir-te que FELICITATS! per el temps dedicat i de ben segur q aniré seguint les teves novetats. Fins aviat!

Ferran Caballero ha dit...

Felicitats!