14.7.11

Catalunya - Israel


La Vanguardia s'ha fet ressò del Sopar Anual que ha celebrat l'Associació Catalana d'Amics d'Israel.
Des d'aquest humil blog, ens sumem a l'alegria per la normalització de les relacions entre les dues nacions.

FELICITATS!! MAZAL TOV!!

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Podries fer una entrada en homenatge al islamòfob noruec d'extrema dreta, a hores d'ara segur que el teniu com a lider ideològic.

Josep Vallespir Cruanyes

Albert Gaona ha dit...

Jo diria que si, Josep. En algun dels blocs sionistes que enllaça l'Odalric, un judeo-feixista afirma alegrement que no sent cap pena per les víctimes de la tragèdia... només pel fet de que els adolescents que van patir l'atac terrorista donaven suport al boicot a Israel!

Odalric ha dit...

S'ha de ser un malalt mental i estar absolutament contaminat d'odi i d'anti-semitisme per aprofitar la salvatjada d'Oslo per criticar Israel i als jueus.
És increïble. Repetim els libels de sang? Es nota que hi teniu costum...

La veritat és que feu molta pena...

Per nosaltres, tots els feixismes són iguals. Tan és que sigui el feixisme nazi, el socialista o l'islamista. Tots trets són totalitaris, violents i coincideixen en el seu odi cap als jueus.

Cap novetat, doncs. Bé sí, la novetat rau en com es pot ser prou desvergonyit i malalt com per aprofitar aquest fet i fer anti-semitisme...

Realment penós.

Per cert Musbayn, per les teves paraules entenc que et deus fer un fart de criticar als teus amics islamistes que no deixen d'alegrar-se de les barbaritats que feu, oi?
Entres en les seves webs a dir-ho? Segur? Pq sembla que entens que això és el que s'ha de fer, oi?
Deus tenir molta feina, doncs la xarxa islamista és molt gran i extensa. Et deu quedar poc temps per altres coses...

Per començar, et deixo la darrera notícia (una com qualsevol dels centenars de notícies similars que constantment passen al món) dels vostres companys:
http://www.lavanguardia.com/20110724/54190669310/los-taliban-ejecutan-por-ahorcamiento-a-un-nino-de-ocho-anos-en-afganistan.html

Per sort, a Europa condemnem i perseguim les salvatjades com la d'Oslo. Vosaltres en canvi, promoveu lleis com la de la "Prohibició de la Blasfèmia" al Pakistan per així poder condemnar "legalment" a mort a una mare de família cristiana per un incident amb un got d'aigua.

Tot i que amb sort, només prohibiu a les dones el dret a conduir o a vestir lliurement... Això si tens sort i ets dona, pq si ets gai més val que no ho sàpiga ningú o moriràs penjat.

Voler donar lliçons morals als altres quan no es predica amb l'exemple és barroer, a banda de ridícul i patètic.

Aquesta arrogància caricaturesca és la pròpia dels il·luminats...

Albert Gaona ha dit...

Doncs si, Odalric. Jo critico i condemno qualsevol injustícia vingui d'on vingui, sigui d'islamòfobs pro-jueus com vosaltres i el tal Anders Behring Brevik, o de talibans i islamistes (només cal entrar al meu bloc per veure-ho)

En canvi, tu només critiques i condemnes la violència i el terrorisme de l'altre. El propi, o calles o el justifiques.

Aquesta és la diferència.

Anònim ha dit...

Estic completament d'acord amb el que ha dit el Musbayn. Qualsevol persona amb capacitat crítica, coherent i no integrista ho hauria d'estar. Aquesta és la diferència amb els integristes de qualsevol signe.

Josep.

Odalric ha dit...

Ja us podeu justificar com vulgueu. Només unes ments pertorbades i malaltes poden reaccionar davant la barbàrie d'Oslo de la manera que heu fet vosaltres.

Aprofitar una desgràcia com aquesta per criticar als jueus i a Israel és de malalt mental.

Aneu al psiquiatra, pel bé vostre i de la societat.

Albert Gaona ha dit...

Els que heu d'anar al psiquiatra sou vosaltres, els islamòfobs pro-Israel.

Més que res, per intentar evitar que un de vosaltres repeteixi la "gesta" del seu col·lega noruec. Pel bé vostre i de la societat.

Odalric ha dit...

Musbayn, repeteixo, ves al psiquiatra. Ets un malalt.

Entre visita i visita als blogs islamistes que deus fer per avisar-los de la seva equivocació (quins has visitat avui? o només escrius aquí?), ves urgentment a que et mediquin.

Si et segueixes justificant, tu mateix.
Quina decepció. Et feia millor.

Albert Gaona ha dit...

Home, jo, per exemple, he passat a uns quants musulmans radicalitzats la fatwa contra el terrorisme de Muhammad Tahir al-Qadri, un document de 512 pàgines on es denuncia la pràctica del terrorisme des del punt de vista islàmic i humà.

Aquí tens el link:
http://www.fatwaonterrorism.com/

I aquí la pots descarregar (en anglès):
http://www.minhajbooks.com/english
/bookid/376/Fatwa-Suicide-Bombing-
and-Terrorism-by-Shaykh-ul-Islam-
Dr-Muhammad-Tahir-ul-Qadri.html

A quants sionistes has passat tu el que diu la legislació internacional sobre la neteja ètnica, l'ocupació i l'apartheid, per posar uns exemples?

Si vols saber què diu el veritable Islam sobre la violència, la guerra, la discriminació o la llibertat religiosa et recomano aquest altre bloc meu:

http://movimiento-
ahmadiyya.blogspot.com/

Un bloc que està obert, evidentment, a tothom qui vulgui llegir-lo, però que està especialment dirigit als islamistes que tu dius, perquè entenguin d'una vegada per totes l'aberració religiosa i moral que suposa la seva ideologia.

A quants admiradors de Baruch Goldstein i del sionisme més racista i assassí has intentat corregir tu? A ningú potser?

Rebaixa el teu nivell d'histèria, Odalric, que et queda fatal.
Ja sé que fa ràbia que un islamòfob sionista com tu (sorpresa!) hagi esdevingut terrorista, però intenta mantenir les formes.

I per cert, llegeix els primers comentaris. Aquí ningú ha aprofitat la desgràcia a Noruega per atacar els jueus o Israel. Jo només he dit que un dels teus amics bloguers (jueu i/o sionista, en aquest cas) no sent pena per les morts només pel fet de què les víctimes estaven a favor del boicot a Israel...

A què no ho criticaràs pas, això?

Odalric ha dit...

Benvolgut Musbayn,
La decepció és un sentiment poderós i el que per tu és un comportament histèric, pels altres és la senyal d'una profunda i sentida decepció.
Com que tu no pots entendre aquesta decepció, ho perceps a la teva pròpia manera.
Cap problema, doncs tenim una percepció de la vida diferent, com tu no deixes de posar de manifest.

Ara pots justificar el que vulguis, però el fet és que tu i l'altre anti-semita, heu vingut aquí, al meu blog, a criticar-me a mi, als jueus i a Israel pq un nazi a comés uns crims fastigosos.
La relació causa-efecte que heu manifestat és malaltissa. Si et molesta que t'ho digui, potser és pq en el fons saps que tinc raó. Ves a saber, igual no està tot perdut.
El que passa és que la teva arrogància t'impedeix reconèixer el teu error davant un infidel. Llàstima.

M'alegro que entenguis que tens molta feina per combatre l'islamisme que avui dia genera la gran majoria dels conflictes del mon.
És bo que intentis fer rectificar aquells que, amb l'excusa de la religió, utilitzen la violència per imposar-se als demés en general i a la dona en particular.

El teu problema però, és que creus que la teva tasca s'ha de repartir entre els musulmans "equivocats" i els sionistes, com si numèricament fos equivalent.
Sento comunicar-te que els musulmans "equivocats" son una majoria aclaparadora i les seves víctimes sumen cada anys centenars de milers de morts i milions d'afectats.

Per tant, hauries de dedicar mooooooolt més temps en uns que en altres.

A banda d'aquest fet estadístic, intentar equiparar aquests assassins amb els sionistes, és del tot absurd i et treu credibilitat.

Cóm pots comparar als que defensen l'existència de l'estat d'Israel amb els talibans que maten nens de 8 anys?

I el que t'acaba de fer perdre els papers: com pots comparar-me a mi amb el nazi assassí d'Oslo?
Els fonamentalistes cristians que maten són uns tarats que no tenen res a veure amb Israel (ni amb el Vaticà, de fet).
Per sort, cap país del món està governat per aquesta ideologia. Podem dir el mateix de l'Islam?

De sempre que has escrit en el meu blog m'has titllat d'islamòfob. No sé pq. Suposo pq els infidels no podem criticar les aberracions fetes en nom de l'Islam?
I tot i així, crec que he criticat poquíssim l'Islam. De fet, no recordo haver-ho fet mai en cap entrada del blog.
La única cosa que he fet és celebrar notícies jueves o d'Israel. Tan t'ofèn això?

Doncs males notícies per tu. Seguiré defensant Israel i el seu dret a existir per molt que això a tu t'ofusqui...

Albert Gaona ha dit...

Benvolgut Odalric:

Deixem corregir el teu últim comentari.

1) L'assassí d'Oslo no era un nazi. De fet, una de les seves figures més admirades era un noruec heroi de la resistència noruega contra Hitler. En canvi, si que era islamòfob i proisraelià, com deixa clar en el seu manifest. Que jo sàpiga, els nazis de tota la vida no cridan a què Jerusalem sigui una ciutat habitada només per un 50% de cristians i un altre 50% de jueus... (idea que, curiosament, semblaria "nazi" a molts sionistes; què s'han cregut, tants cristians a la capital eterna i indivisible del poble jueu...)

2) Com ja he dit, jo no he criticat als jueus ni a Israel pels atemptats de Noruega. Jo he respost a un comentari anterior i he criticat a un que va de jueu (potser ho és, potser no) per la seva declaració carregada de fanatisme i d'odi irracional. El mateix odi i fanatisme que vosaltres critiqueu als palestins i als propalestins, però que calleu quan qui ho mostra és un dels vostres... val a dir. Si no t'agrada que la gent faci comentaris al teu bloc crítics amb la teva ideologia, modera'ls o deshabilita'ls, però no t'enfadis, home...

3) Els musulmans "equivocats" (com tu dius; per què entre cometes? és que creus que no ho estan?) no són una majoria aclaparadora. Al contrari, són una minoria, però que per les seves opinions radicals i les seves eventuals accions violentes surten molt als mitjans de comunicació i per això, innocentment, et pot fer pensar que són majoria. En canvi, les seves víctimes (centenars de milers de mort cada any, dius tu) si que són majoritàriament musulmanes.

4) Parlant d'estadística: és normal que els terroristes islamistes siguin més nombrosos que els terroristes sionistes. Entre d'altres coses, perquè et recordo que, primer, els musulmans són més de 1500 milions, i els jueus no crec que arribin a 18 milions, i segon, perquè qui té el poder estatal no li cal fer ús del terrorisme clandestí. Només li cal exercir la violència amb els instruments que li proporciona l'Estat.

5) Sobre com divideixo el meu temps, hauries de saber que només discuteixo amb sionistes molt de tant en tant. De fet, hi ha mesos sencers que, per sort, fins i tot oblido que existiu. En canvi, amb musulmans hi tracto cada dia, i aquests temes són habituals i recorrents entre nosaltres. Queda lleig parlar del que un no sap...

6) Si et tracto d'islamòfob és pel fet de que provis la teva pròpia medicina. Tu també acuses d'antisemita a qualsevol que critica el sionisme. Què passa, que els goyim no podem criticar les aberracions fetes en nom del nacional-juadaisme?
En els meus comentaris i el meu bloc sempre he distingit entre ser jueu en el sentit religiós, espiritual o inclús nacional de la paraula (una cosa totalment respectable) i ser sionista o projueu en el sentit de defensar la injustícia sempre i quan aquesta la practiquin jueus. Però això no m'ha lliurat de ser titllat d'antisemita. Per què t'estranyes, doncs, que t'acussin d'islamòfob, si tu fas el mateix?

Tu pots seguir defensant Israel de paraula, que això no fal mal a ningú. El problema és que Israel, mentrestant, seguirà fent ús de la violència, l'ocupació i l'apartheid, i això sí que, per a nosaltres (siguem musulmans, cristians, jueus o el que sigui) seguirà sent inacceptable, i ho criticarem.

Anònim ha dit...

Comentar un article d'un bloc qualsevol, tant se val si és a favor o en contra, demana arguments a qui el fa.
Els comentaris d'en Josep i d'en Musbayn no tenen res a veure amb l'article, la qual cosa mostra que la seva única intenció és fer mal a l'autor.
Aquest comentari meu tampoc té res a veure amb l'article i el faig només perquè em sembla molt trist tant d'odi gratuït.
Salut (per a tothom)
Xavier.

Albert Gaona ha dit...

Xavier:

Què jo sàpiga, l'opció d'escriure comentaris en aquests blocs té, com a mínim, tres funcions:

a) Comentar els articles del bloc.

b) Comentar un comentari anterior.

c) Expressar una opinió relacionada amb l'autor del bloc o l'autor d'un comentari anterior.

Jo he fet ús de les dues últimes funcions.

Tu tens tot el dret a creure que l'única funció "ortodoxa" és la primera i a actuar en conseqüència.

En Josep i jo tenim dret a creure en totes les funcions possibles i imaginables i a fer-les servir.

En qualsevol cas, és responsabilitat de l'autor eliminar els comentaris que no cregui apropiats o, si ho prefereix, moderar-los abans que siguin publicats.

No crec que necessiti ajuda en això...

Salutacions i benvingut.

Odalric ha dit...

Mai prou benvingut Musbayn,
No cal mirar-se massa cosa del terrorista d'Oslo per saber que és un malalt. Les qüestions morals són fàcilment detectables.
Però ja que veig que t'has informat en detall, he mirat el vídeo d'aquest criminal per veure si el seu atemptat l'ha fet en nom del sionisme, tal com tu suggereixes.

I ves per on, en lloc no es veu això que tu dius.
En el vídeo d'aquest desgraciat, surten batalles d'europeus contra musulmans, reis europeus, ordres templàries, creuats...

Desconcerta saber quina és la teva visió del sionisme. Crec que has de revisar els teus conceptes...

Això sí, he vist que aquest terrorista surt disfressat de masó. Son els masons responsables i incitadors de terrorisme? Suposo que per la teva manera de pensar, deu ser que sí.

També he vist que fa una lloança a dos països... el Japó i Corea del Sud. Israel? NO! Japó i Corea del Sud!
Suposo que deus acusar, segons la teva manera d'interpretar els fets, aquests dos països d'incitació a l'odi, la islamofòbia i la violència.

Ser sionista per tu és ser un creuat europeu? Un masó? Un japonès? Un corea del sud potser...?

En fi, segueixes aprofitant la mort de molts innocents a mans d'un feixista per criticar Israel. Això, t'agradi o no, és propi de malalts d'odi.

Has quedat molt retratat. Més que de costum.

I sí, aquí tothom és lliure d'escriure el que vulgui quan vulgui i sí, això és així pq jo ho vull. Sóc liberal i crec en la responsabilitat individual.
Ara, si tu vols fer servir aquesta llibertat per dir bestieses, no imputis a l'autor del blog la teva responsabilitat.

Segueixes sent lliure de dir el que vulguis.
I jo de contestar el que jo vulgui.

Xavier,
Moltes gràcies per la teva intervenció. Apel·les a la ètica front algú que no hi creu (gairebé ha dit: "faig el que vull pq l'autor del blog no em censura")

Per descomptat, salut a tothom.

Albert Gaona ha dit...

Odalric:

En cap lloc he suggerit que el criminal atemptés en nom del sionisme. Ho ha fet en nom de la islamofòbia. Deixa d'atribuir-me coses que no existeixen perquè fent-ho qui queda retratat ets tu.

Que el terrorista es proisraelià, això queda perfectament clar en el seu manifest de 1500 pàgines i en la seva participació a la web ultra islamofòbica i ultra sionista document.no
(per a més informació: http://en.wikipedia.org/wiki/
Document.no)

En fi, la resta d'estupideses que dius: que si Corea del Sud, que si masons, etc. no val la pena ni comentar.

Salutacions.

Odalric ha dit...

Musbayn,
No et posis nerviós home...

Dius que t'has llegit 1.500 fulls del manifest d'aquest sonat? Tots sencer...? Si que tens temps lliure...
Jo només he vist el seu vídeo de 12 minuts, on no parla d'Israel (que raro, oi? per ser que queda "perfectament clar en el seu manifest de 1500 pàgines" que el terrorista és pro-israelià...) i sí que surt ell vestit (VESTIT) de masó i sí que parla del Japó i de Corea del Sud. Lloa el seu sistema social o alguna cosa així.
Però ves per on, NO parla d'Israel.

Vols dir que no estàs un pel obsessionat...?

Odalric ha dit...

Musbayn.... o sigui que dius que no cal llegir un tractat de 1.500 pàgines per poder-hi opinar fonamentadament sobre el mateix?

Fent "cerques ràpides" és suficient per entendre el fons i el context d'un treball...?
O sigui, amb els 4 exemples que ens has posat podem entendre la totalitat d'un treball de 1.500 fulls...

Caram quina rigorositat intel·lectual...

A mi això em sembla una bestiesa oportunista, però bé, discutim-ho amb les teves premisses.

En les QUATRE mostres que has considerat importants ensenyar-nos per demostrar la teva "tesi", el que més s'aproxima a que aquest terrorista es defineixi així mateix com a sionista és la frase "our Zionist brothers".

El context en el que ho diu, deixa clar que quan diu "germans" no ho diu com a camarades ideològics, si no com a els "altres" que compateixen un suposat enemic comú. De fet, aquesta suposada "coincidència" els fa ser "race traitors for offering any non-Muslim minority group the opportunity to fight with us" (traidors de raça per deixar que un grup minoritari no musulmà pugui lluitar amb nosaltres).

El seu "nosaltres" deixa clar que no incorpora jueus, doncs aquests són una altra raça minoritària.

El feixisme planteja com a base intel·lectual una submissió de la raó a la voluntat i l'acció, un nacionalisme fortament identitari amb components victimistes que es condueix a la violència contra els que es defineixen com a enemics (definició de la Viquipèdia).

El Sionisme, en canvi, és un moviment polític que afirma el dret a l'existència d'un estat jueu que pren forma com a Israel (Viquipèdia un altre cop)

A les quatre mostres que has publicat, no veig per enlloc Sionisme i sí Feixisme. De fet, les accions d'aquest desgraciat parlen per si mateixes i per això a mi no em calia llegir ni visionar cap material defecat per aquest paio per saber qui és ell.

Però bé, per vosaltres, els que odieu als sionistes, qualsevol excusa és bona per demostrar el vostre odi malaltís.

En una "recerca ràpida" del document d'aquest sonat, la paraula "Europa" o "european" surt 4.284 vegades.
La paraula "America" o "american" surt 582 cops.
La paraula "Israel" o "israeli" surt 359 vegades.

La paraula "Zionism" surt... SET vegades. 1, 2, 3, 4, 5, 6 i 7 VEGADES.
Jo em pensava que havies posat quatre referencies al pretés sionisme d'aquest paio d'entre centenars! I resulta que gairebé les has posat totes!

Impressionant.

Però si "Churchill" surt 24 cops, tres vegades més...

La paraula "potato" surt 9 vegades...

Però clar, aquest desgraciat és i representa al sionisme.

Va home, no siguis tan ridícul.

Cal ser mínimament rigorós quan es parla d'un fet amb tantes morts implicades.

Albert Gaona ha dit...

"One accepts that Israel was
a necessary refuge for the Jews fleeing not only the European but also the Islamic
variety of anti-Judaism"

Perdona, però això és sionisme en estat pur. Més encara, és el principal argument que el sionisme fa servir per reivindicar-se. I quan dic sionisme, em refereixo a tot el sionisme, des de Meir Kahane fins als pacifistes israelians partidaris de l'existència de l'Estat jueu tal i com està definit avui dia.

"Also, in my experience, those who disapprove of Israel's right to exist are either anti-
Semites or suffer from very poor judgment. Sensible people should support Zionism
(Israeli nationalism) which is Israel's right to self-defence against Jihad"

Si això no és sionisme, sinó feixisme... aleshores tu ets el més gran dels feixistes!

Tota la resta de coses que dius són producte de la teva desesperació i patetisme per tal de "des-sionitzar" el vostre col·lega ideològic, així que optaré per ignorar-ho.

Fins d'aquí una estona.

Anònim ha dit...

Musbayn, valoro positivament les argumentacions que fas amb claretat i respecte, però en qualsevol cas, crec que en aquest cas no deixen de ser un exercici d'opinió escrita, ja que amb els integristes radicals com l'autor d'aquest bloc, no es pot dialogar, ja que per molt clar que exposis els teus punts de vista, només veuen el que els interessa i la resta ho ignoren o no li donen cap mena d'importància, com per exemple la massacre sobre la població civil perpetrada per l'exèrcit israelià a la franja de Gaza.

La influència del lobby israelià sobre els països desenvolupats, començant pels EEUU i la unió europea, és tant gran que al govern israelià els rellisca totes les resolucions de l'ONU i dels drets internacionals, i per tant les incompleixen sistemàticament sense que cap país del primer mon faci res per evitar-ho o castigar-ho.

Aquesta influència sembla que a més a més contamina moltes ments "ben pensants".