11.3.08

Crisi a Esquerra...

... per això potser?

*Papereta "d'ERC" al Senat

7 comentaris:

PETATS A ULTRANÇA ha dit...

una imatge val més que mil paraules

Guillem Casas ha dit...

Tenen el què mereixen.

Marchelo ha dit...

Odalric, és cert que segurament molts votants d'ERC s'han quedat a casa aquest cop perquè accepten el tripartit, però no creus/creieu que la brutal pèrdua de vots d'aquest partit també té molt/més a veure amb el nefast paper de "governants" que han jugat? En la meva opinió el Carod té raó quan diu que han de ser un partit menys adolescent i canviar la mentalitat "d'opositors". No m'agrada ni la Pilar Rahola ni La Vanguardia, però ahir va escriure un article sobre ERC que crec és bastant encertat amb la realitat del partit. Cada X temps s'autodestrueixen.

Anònim ha dit...

El tripartit te una rao de ser molt clara al Parlament de Catalunya o als ajuntaments catalans, en camvi al Parlament espanyol no resulta pas tan evident, sobretot quant al capdevall, s'està decidint entre la dreta o l'esquerra... per un marge força petit.

A més, la comparació amb els resultats de CiU es injusta, perque el votant d'aquest es d'una fidelitat nomès comparable al PP (coses de la dreta)... ni tan sols valorant la absoluta, i sistemàtica irrelevancia dels escons convergents, desde fa anys, tant a Madrid com a Catalunya.

Anònim ha dit...

Per cert Odalric un altre explicació als fluixos resultats de ERC, podría ser que molts independentistes catalans —com tú— voten a un partit no independentista... com CiU.

Es clar que una excusa sería dir que CiU no son pas uns rojos, llàstima son ells mateixos qui insisteixen a definir-se como socialdemocrates (Mas, Trias, etc)... sobre tot avans de les eleccions al Parlament, o a l'Ajuntament de Barcelona.

Anònim ha dit...

De fet, qui és del PSC amb cara i ulls no pot mai votar això! Això ho voten manolis, icetas i montillas, per servar el càrrec i el poder!

Anònim ha dit...

Com s'ha de veure un partit històric...