29.1.08

This is Spain


S'ha celebrat una cimera a Londres per tractar la crisis financera.

Per descomptat no s'ha comptat amb Espanya.

Com que en Zapatero està ocupat amb aliances absurdes i ridícules, la gent que vol arreglar problemes seriosos no te temps ni ganes de perdre el temps convidant mediocres que només saben subornar els votants amb 400 euros per cap.

La típica claca progre-aïllacionista de per aquí segur que prefereix aquesta foto a la de l'Aznar amb el Bush i el Blair amb els peus a sobre d'una taula.

Magnifiquem la mediocritat vers l'influencia... encara que tan l'una com l'altre siguin protagonitzades per horteres.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Home Espanya no hi tenia res a fer, en aquesta cimera... Ni Italia, aixo es cert. Pero de moment encara estan al G7.

Vergonya total pels 400 euros, que potser mes descarat que aixo...

Guillem Casas ha dit...

Quina vergonya ser partícip de tot això...

Dessmond ha dit...

Aquesta foto és patètica. La d'Aznar fa por. Però tens raó que aquesta gent és feliç essent mediocre. Potser això ens ha salvat de la desaparició. Cal ser molt positiu quan ens toca viure temps mediocres com els presents.

Anònim ha dit...

Odalric, potser que estudiis una miqueta d'economía... i segurament descobriràs com els partits de dreta europeus pensan en com portar a la pràctica mesures molt semblants a les del PSOE... encara que ells n'hauran d'endeutar-se amb el gast públic, per no tenir superàvit.

Si fins i tot el Bush jr ha hagut de pactar amb els demòcrates una ajuda de 100 000 millions de dolars pels mes necesitats... com en els temps del New Deal. jajaja.

Anònim ha dit...

correcció: ja son 185 000 els milions que gastarà l'administracio Bush.

... and raising.

Artur ha dit...

Espanya és la primea "potència" europea en consum de cocaïna i prostitució i està a la cua en educació. Així ens va. Clar que tenim un govern i polítics que ens faran saltar a 3ª regional i podrem competir, probablement guanyant, amb Nigèria, Burkina-Faso, Etiòpia, Libèria i Kenya.

Tot arriba

Anònim ha dit...

correcció: aquest mes arrivarà al quart de millió...