25.1.08

Maldat


Torno a sentir l'enèsim cop que es desarticula una banda de pedòfils...

Aquest fet de la pederàstia simplement em supera. No puc entendre que algú pugui atemptar contra el bé més preuat d'aquest món, els nens.

Si la Maldat calgués definir-la, aquesta seria la forma més terrible de fer-ho.

Penso que aquest acte brutal i imperdonable no pot ser resolt amb les lleis dels estats. Aquest crim mereix el càstig absolut i per descomptat, amb les nostres pròpies mans.
Les lleis només serveixen per minorar el càstig d'aquests delinqüents, d'aquesta basura.
I sí, parlo de castig perquè qualsevol altre intenció és insultant. Ni reeducar, ni reinsertar, ni curar, ni transformar, ni res. Un castig. El castig.

Res pot desfer el Mal causat, però sí eliminar el causant.

Cap llei, cap subterfugi, cap prevenció ha de servir per la impunitat. En aquest cas, ningú ha de protegir al monstre i cal que les víctimes sàpiguen quan puguin entendre el món, quan siguin més grans, que aquell que els va matar en vida ja no els pot fer més mal. Que aquell crim terrible va ser immediatament castigat i per tant, el seu patiment va ser immediatament comprés.

Qualsevol altre "solució" és un missatge d'indiferència que condemna a les víctimes a una segona mort.

10 comentaris:

Elies ha dit...

Tens raó.

Maldat. I si m'ho permets, també la maldat de qui està disposat a immolar-se en mig d'un vagó de metro, o de tren, i matar centenars de persones absolutament inocents. Existeixen dos exemples de maldat més grans?

I tots dos tenen en comú una cosa: no admeten la culpa. És una maldat intrínseca. La del pedòfil, que només procura la seva satisfacció des de la més aberrant falta de consciència del mal. La de l'islamista, que procura la seva satisfacció -el paradís dels musulmans, que amb aquesta gentussa ha de ser un lloc terrible, més aprop del nostre infern que cap altra cosa- matant el màxim nombre de persones.

Anònim ha dit...

Afegiré que llençar bombes atòmiques sobre població civil també és un acte de maldat absoluta. Però es clar, allò va ser un acte de guerra...

L'estratègia que utilitzen els terroristes d'ara (provocar petites masacres entre innocents per aterroritzar la població sencera) ja la van practicar en el seu moment les potències occidentals, i aleshores les masacres eren a gran escala (estem parlant de ciutats senceres com Hiroshima i Nagasaki, Dresde, Londres, Gernicka, etc., no de trens). En canvi, la majoria d'aquests crims han quedat impunes

Sincerament, no crec que hi hagi maldats més absolutes que d'altres. Inmolar-se en un tren ple de gent o proporcionar armament a dictadors que després l'utilitzaran contra la població civil... són dos actes de maldat i punt.

Qualsevol categorització de la maldat (dir que el mal que practica l'enemic és més mal que el que practica l'amic) és pur sectarisme.

Anònim ha dit...

Totes les maldats són imperdonables, però de tots, la pederàstia és el més incomprensible.

Dessmond ha dit...

Jo no sé si únicament hi ha maldat en un pedòfil. Hi ha més que maldat. El que fa és terrible, però a mi em sembla que rere del seu comportament hi ha un desequilibri tal que potser el fa incomprensible al nostre enteniment.
Un pedrasta és un fill de puta, i tant. Però caldria conèixer, també, d'on l'hi bé aquesta manera d'actuar. No és simplement gratuït.
Suposo que puc parlar així perquè mai n'he hagut de patir cap, és clar.

Antxon G. ha dit...

Todos los barcelonistas, leer esto.

espiadimonis ha dit...

Coincideixo amb dessmond. Ningú que un psiquiatra consideri "sa" mentalment parlant pot cometre aquesta barbaritat. Com a malalt mental, un pederasta necessita ajut i atenció mèdica. I tot això, naturalment, sense menystenir l'acte execrable i monstruós que hagi pogut cometre, pel qual ha d'acabar pagant.

Marchelo ha dit...

Odalric,

tot això està molt bé, i coincideixo plenament amb tu en que fer mal a un nen és el pitjor que hi ha, però el que proposes és irreal. És a dir, encara que assumim que un pedòfil mereix la mort, és impossible crear un sistema sense errors, igual que succeeix amb la pena de mort als EUA. A nivell filosòfic em sembla raonable desitjar la mort del pedòfil, però no a nivell pràctic.

Anònim ha dit...

El càstig cruel i definitiu, ja t'ha sortit la teva vena yankee, tan entusiasta de l'Antic Testament...

Els pedòfils son l'exemple més clar —i monstruos— del sicópata, com ho son els violadors, els mafiosos, o els terroristes, entre d'altres. Però obviament la societat te el dret i l'obligació de protegir se'n... pero sense enbrutar-se les mans.

De fet caldría acceptar sense hipocresia que tots els sicópatas —i sociopates— son malats irrecuperables, asumint aquest fet i TAMBE pel seu propi be, la societat te la responsabilitat d'impedir que pugin embrutir-se encara més... donat que la seva gran carència mental es la total manca d'empatía emvers el patiment d'altres persones... ni per tant ser capaços d'administrar la seva llibertat, sense trepitxar els drets del altres.

Llàstima que avui día el terme 'boig' s'hagi tornat tan car d'aplicar, ja no ho son els malats d'alzeimer, ni tampoc els que —sense cap profit objetctiu— son perfectament capaços de fer mal als demès, per complaure els seus desitjos primaris. Així dons embla ser que ja només es pot considerar bojos a tots aquells que es pensen que son Napoleó... i ho diuen amb veu alta.

Personalmet, com que soc un progre, nomès hi ha una sol.lució digna per aquest greu problema: aillar preventivament a aquesta gent tant indesitjable, pero no com a delincuents sino com a bojos molt perillosos i sense cap remei.

Encara que tambè n'hi ha d'altres sicopates que son més difícils de localitzar a simple vista, com aquells fills de puta que son capaços d'enganyar i arruinar —sense cap escrúpol ni remordiment— a humils pensionistes que els habien confiat tots els seus estalvis... es clar, com aquets solen parlen amb educació, i porten vestits de marca....

Anònim ha dit...

Per cert Odalric, quan dius alló de «I sí, parlo de castig perquè qualsevol altre intenció és insultant. Ni reeducar, ni reinsertar, ni curar, ni transformar, ni res. Un castig. El castig»

... en lloc de llençar la pedra i amagar la mà, perque no tens pebrots i dius el que pensas: QUE ESTAS A FAVOR DE LA PENA DE MORT... au vinga, segur que llavors et quedaras mes descansat.

t'ajudaré: Visca el "garrote vil"!

Anònim ha dit...

Doncs el Rei Herodes era jueu... juas juas,