28.11.07

El Ministerio


El Ministerio de Industria, Turismo y Comercio ha tingut a bé fer-me arribar publicitat de la TDT.

Sembla ser que el Ministerio te molt d'interès perquè instal·li un catxarro per veure bé la tele i s'ha gastat uns dinerons en fer-me arribar tot de papers per convèncer-me...

Cal que us digui què en penso d'aquesta mena de despesa?

Ja sabeu tots que això no és més que un clar exemple de populisme tronat i de cóm d'inútil pot ser l'Estat.
De fet, això és un clar exemple d'abús totalitari i de motiu més que justificat per a la desaparició de tant buròcrata i funcionari vividor del cuento com hi ha.

Però un detallet que m'ha semblat interessant és que l'amic Clos, el titular del Ministerio, ens fa arribar aquesta publicitat a casa nostra... exclusivament en castellà.
Si això ho hagués fet el PP, tot serien crítiques.... però com que ho fa un "col·lega" del PSC-PSOE, tot són flor i violes.

Despesa inútil, però despesa en castellà a Catalunya.

Gràcies, Joan...

5 comentaris:

Anònim ha dit...

D'entrada, si això de la TDT no arrenca és per que no hi ha res d'interessant, les noves funcions estan a l'alçada del teletex i no es veu gaire millor que diguem.

Ser ministres avui dia ja no és res especial, ho va ser el montilla sense estudis, el clos que en te (medicina i industria no lliga gaire, però almenys “ha llegit”) però és francament lamentable i la Alvarez, que no cal saber si ha estudiat o no....

Els nacionalistes pensem que com que estem a Catalunya s'hauria de fer els comunicats ens català. Els de Ciudadanos fan una clara aposta pel bilingüisme i suposo que ho farien tant en català com español. En canvi, el PSOE i el PEPE com a parits aspañols que son ho fan tot en aspañol. Aquest és el nou mapa polític.

Antxon G. ha dit...

Hola! Mañana derby catalán no? Lo veo difícil eh....

Guillem Casas ha dit...

Amb sense aturador. En fi...

Un indígena ha dit...

Molt bo. Ningú n'ha parlat d'això. Veieu de què serveix tenir un Bolaño?

El veí de dalt ha dit...

No és Joan, és "Juan" i és ministre de Justícia (que ell ho va dir el dia de la presa de posessió!, n ho recordes?) ;-)