18.12.08

Els amics de SONY


*foto: D'esquerra a dreta: Maite Román, regidora d'ICV a Vacarisses; Fabiola Gil, regidora d'ICV a Terrassa; Xavier Boix, president comarcal d'ICV i regidor de Sant Cugat; Laura Massana, diputada d'ICV al Parlament de Catalunya; Carles Rodríguez, regidor d'ICV a Viladecavalls i càrrec de confiança d'ICV al Consell Comarcal del Vallés Occidental i Manel Pérez, tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Terrassa
(com podeu veure, ningú sap què vol dir treballar)



El nostre estimat poble ha patit una sacsejada important amb el tema de la SONY.
Amics nostres no saben si passat festes continuaran tenint feina o no.

La empresa argumenta que la situació general no fa competitiva la planta i, per tant, s'han de reduir despeses i les despeses que poden reduir per augmentar la productivitat afecta al cost de personal.

Tothom sap que per culpa d'ICV-EUiA entre altres, el Quart Cinturó s'ha anant endarrerint. De fet, si pels Bio-Pijos fos, el Quart Cinturó no es faria.

Quan la SONY es va implantar a Catalunya, la connexió entre Viladecavalls i Castellar del Vallés era fonamental per fer competitiva la seva producció.
Un camió havia de salvar la distància entre la zona logística de Castellar i la planta del nostre poble en pocs minuts i no com ara, que és necessària més d'una hora.
Aquesta infraestructura estava programada i la SONY hi comptava.
Com que aquest cost no es pot reduir perquè ICV-EUiA ha fet tot el possible per evitar-ho, la multinacional japonesa no ha tingut més remei que retallar per una altra banda.
Per culpa d'aquesta miopia eco-estúpida, molta gent es quedarà a l'atur.

I encara aquests "amics" de la SONY es van permetre el cinisme de manifestar-se amb els treballadors preocupats...

MOLTES GRÀCIES PER DUR-NOS A LA RUÏNA, AMICS D'ICV-EUiA

Aquest post prové del blog de Viladecavalls El Tarumbaire