30.3.07

L'estratègia d'ERC (III)



Cronologia dels fets:

13-03-2007 Aquest bloc destapa l'estratègia d'ERC a mig termini.
23-03-2007 Escridassada d'independentistes cap al president Montilla.
24-03-2007 La cúpula dirigent d'ERC sent com se li belluga la seva cadira.
25-03-2007 Els nervis, l'incompetència, l'oportunisme i l'indigestió provoca la darrera xarlotada d'ERC.
29-03-2007 ERC renuncia a que el Parlament voti per EXERCIR l'independència de Catalunya.

Resultat: DESFETA MORAL DE CATALUNYA

Aquests dies passaran als anals de l'historia de Catalunya com els de l'ignomínia, la covardia i l'estupidesa dels dirigents d'ERC respecte a Catalunya.

Com que la seva estratègia de submissió cap al PSOE va ser destapada i dins de casa seva l'impaciència es va despertar, l'únic cartutx que els quedava (la clau del govern) l'han llençat a les escombraries de la forma més lamentable possible.

Aquest nivell d'incompetència els situa a un nivell de P-3 en política i per descomptat hom ja ha vist que el rei està nu.

Hi ha certa tendència a criticar al PSC-PSOE que jo no comparteixo. El PSC-PSOE ha fet allò que havia de fer, guanyar la presidència de la Generalitat.
Tenen una concepció de Catalunya i Espanya determinada i actuen en conseqüència. No enganyen a ningú.

A la política com a la guerra, un enemic declarat mereix el màxim respecte i honor. En l'Art de la Guerra Política, un adversari que ataca de cara mereix la màxima contundència i determinació però també el màxim reconeixement.

El PSC-PSOE, així com el PP, son partits polítics que ataquen de cara.

ERC ataca per l'esquena. En el camp de batalla de la política, ells són la quinta columna que no mereix cap mena d'honor ni reconeixement i per tant, el màxim despreci cap a ells.

La Historia els jutjarà.

13.3.07

L'estratègia d'ERC


Com molts, jo no entenia l'objectiu de la submissió d'ERC al PSOE i la seva claudicació en la defensa de Catalunya. Em semblava incomprensible que una formació que fins fa no massa temps era la abanderada de les urgències històriques i l'independentisme per demà passat, es convertís en la crossa útil de l'espanyolisme socialista i la seva política d'assimilació i homogeneïtzació autonomista.

Hi havia d'haver una explicació, un motiu... una estratègia.

I vet aquí que ho he vist clar.

Existeix una explicació, un motiu i una estratègia.

Per mitjà del Portabella, hem entès què vol ERC. De forma indirecta, ens estan dient les claus del comportament submís i vergonyós d'aquest partit polític.

Segons en Portabella, si ERC és decissiva per l'alcaldia de Barcelona, ell vol ser alcalde rotatori.

Aquí ho tenim! Aquesta és la clau de volta de la política catalana!

En les properes eleccions al país (Catalunya pels despistats) el rodamón Carod demanarà com a condició per formar govern ser ell President de la Generalitat rotatiu.

Aquesta és sense cap mena de dubte l'estratègia dels dirigents d'ERC i podem apostar el que vulguem que el primer pas serà l'alcaldia de Barcelona.

Com que a ERC han venut la seva ànima al PSOE, saben que aquest només acceptarà donar rotativament la Generalitat a ERC si la seva imatge a Espanya canvia dràsticament i per això aquests 4 anys amb el Montilla son la penitència per haver sigut uns nens dolents.
Es volen fer perdonar i així tenir el permís de l'amo per poder governar Catalunya encara que sigui una estoneta.

Fantàstic.

Fase 1: Submissió i bondat.

Fase 2: Estoneta a l'alcaldia de Barcelona.

Fase 3: Un cop netejada l'imatge i per tant obtingut el permís del jefe, una estoneta a la Generalitat...

Fase 4: Referèndum per d'independència (encara riuen en aquest punt al carrer Nicaragua...)

Tot plegat estaria força bé si no fos que a ells els hi sembla que en aquest període temporal els seus votants els aplaudiran incondicionalment en cada una de les fases descrites anteriorment quan probablement els engegaran a dida.

I això és així pq la Fase 1 és inasumible per la gent que els ha votat. Els militants ho aplaudiran tot, clar... però l'electorat és força més ampli que això.

No es pot diluir l'identitat nacional de Catalunya, retallar les seves competències, debastellar l'inmersió linguística i restar com un gosset faldiller i després demanar l'independència. Més que res pq sería l'independència d'un solar. D'un camp rebentat, cremat i desert on només hi haurà pols...

I és que per defensar el país cal una cosa a part d'una estratègia... calen principis i dignitat.

11.3.07

11 de Març


Avui es commemora la mort de moltes persones a Madrid.
Els assassins estaven tips d'odi, ignorància, fanatisme, mentida, barbaritat, immoralitat, estupidesa, injustícia, basura, amoralitat, brutalitat, decadència, degeneració, maldat...

Un petit pensament per tots els que han patit i pateixen la seva absència.

8.3.07

Us estimo


L'altre dia mirava el cel i allà us vaig veure a les dues. Sempre em passa que puc mirar una pedra, un llibre, una flor, un arbre, una sabata, els estels, una cullera... sempre us veig.

El meu cor no sap bategar si no és amb el vostre ritme i la vida te els colors dels vostres ulls...

Jo sé que aquest és el sentit de la vida.

4.3.07

Les 7 diferències

Qui sap dir de quina democràcia son aquestes imatges: Aràbia Saudí, Iran, Pakistan, Marroc, Líbia, Sudan o Israel